عصر قم
نگاهی کوتاه به سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی؛
از راه اندازی کانون های قرآن و عترت در مرکز علمی کاربردی سراسر کشور تا تجاری‎سازی ایده‌های قرآنی
شنبه 25 شهريور 1396 - 7:37:52 PM
ایسنا - علمی و آموزشی
قم آنلاین - در این دوره از جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی بیش از 15 هزار نفر شرکت داشته اند که این رشد قابل توجه در تعداد شرکت کنندگان، نتیجه فعال شدن کانون های قرآن و عترت این دانشگاه در سراسر کشور می باشد.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، سیزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی کشور از روز گذشته در قم آغاز به کار کرد و یکشنبه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان می دهد.
حضور 15هزار نفر در مسابقات / برگزاری جشنواره در 36 رشته
محمدحسن نادری در حاشیه این مسابقات به خبرنگار ایسنا گفت: حاصل 6 ماه تلاش دبیرخانه دانشگاه و واحدهای استانی امروز جشنواره سیزدهم را به مرحله نهایی رسانده است.
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور ادامه داد: امسال شاهد حضور 15 هزار دانشجو، استاد و کارمند در این مسابقات بودیم که در 7 بخش و 36 رشته به رقابت پرداختند و 300 نفر از آن میان به مرحله نهایی راه یافتند.
وی به اضافه شدن دو رشته کارآفرینی حوزه قرآنی و ایده های برتر قرآنی اشاره داشت، و گفت: این دو رشته با توجه به اهمیت مهارت افزایی در دانشگاه جامع علمی کاربردی، در معاونت پژوهشی دانشگاه استان قم طراحی و به مسابقات اضافه شد.
فعالیت کانون های قرآن و عترت در مرکز علمی کاربردی سراسر کشور
از ویژگی های این دوره جشنواره، حضور 15 هزار دانشگاهی در آن بود، بهزاد بهرامی نسب در این خصوص با اشاره به راه اندازی کانون های قرآن و عترت در مراکز علمی کاربردی سراسر کشور، عنوان کرد: این کانون ها که تعداد قابل توجهی در کشور هستند در مراکزی که بالای 300 دانشجو دارند، راه اندازی شد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی کشور، افزود: از طریق کانون ها دانشجویان مستعد قرآنی جذب و خصوصا در دو رشته جدید کارآفرینی قرآنی و ایده های قرآنی فعال می شوند.
وی در ادامه به کلینیک مشاوره شغلی که در حاشیه جشنواره فعال شده است اشاره داشت و گفت: یکی از برنامه های اصلی اداره کل دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی راه اندازی مرکز مشاوره است، این اتفاق در سازمان مرکزی شروع شده و به استان راه اندازی کلینیک های مشاوره ابلاغ شده است که یکی از فعالیت های مرکز مشاوره، کلینیک های مشاوره شغلی می باشد.
ایده های قرآنی در رویداد کارآفرینی فرهنگی هنری، تجاری سازی می شوند
در ارتباط با افزوده شدن دو رشته کارآفرینی قرآنی و ایده های قرآنی به مسابقات، سلیمان عباسی معاون مرکز فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی کشور با بیان اینکه ترویج فرهنگ قرآن و عترت در دانشگاه ها و شناسایی دانشگاهیان مستعد قرآنی اهداف کلی برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان می باشد، اظهار کرد: با توجه به اینکه آموزش های مهارتی و فن آوری در دستور کار دارد، رشته های کارآفرینی قرآنی و ایده پردازی قرآنی اختصاصا برای جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه طراحی و اجرا شده است.
دبیر علمی و ناظر سیزدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی افزود: در ادامه‌ی دریافت ایده های خام، برنامه های آموزشی با عنوان رویداد کارآفرینی فرهنگی و هنری با محوریت قرآن کریم آغاز می شود که خروجی این کارگاه های آموزشی، تجاری سازی ایده ها خواهد بود.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/9536/از-راه-اندازی-کانون-های-قرآن-و-عترت-در-مرکز-علمی-کاربردی-سراسر-کشور-تا-تجاری‎سازی-ایده‌های-قرآنی
بستن   چاپ