عصر قم
شرایط برای ایجاد کسب و کارهای سودآور خانگی در بخش کشاورزی فراهم است
یکشنبه 2 تیر 1398 - 8:05:08 AM
ایرنا
عصر قم - قم - مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: شرایط و بستر های مناسب برای راه اندازی کسب و کارهای سودآور خانگی در مقیاس کوچک و بزرگ در بخش کشاورزی فراهم است و متقاضیان می توانند از تسهیلات خوبی که برای این فعالیت ها تخصیص یافته استفاده کنند.

حجت الاسلام و المسلمین عباس خاک بیان کرد: دولت اعتبارات مناسبی برای رونق بخشی به فعالیت های اقتصادی در حوزه کشاورزی اختصاص داده است و مردم می توانند با استفاده از این تسهیلات کسب و کارهای گوناگونی را در این بخش برای خود ایجاد کنند.
وی با اشاره به اینکه گسترش فعالیت های مرتبط با کشاورزی، حرکت در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی و خودکفایی کشور است، گفت: اگر سطح تولید بخش کشاورزی با استفاده از روش های نوین و همراهی بیشتر مردم افزایش یابد، یکی از مهمترین اهداف دشمن در ایجاد تحریم های ظالمانه شکست خورده و همه نیازهای غذایی کشور در داخل ایران تامین می شود.
وی ادامه داد: امروز ایجاد گلخانه یکی از بهترین بسترهای افزایش سطح تولید محصولات کشاورزی است که خانواده ها می توانند به صورت گروهی در راه اندازی این کسب و کار نقش داشته باشند و با استفاده از تسهیلات درنظر گرفته برای آن، درآمد مطلوبی را به دست آورند.
خاک گفت: امکان افزایش حداکثری سطح تولید محصولات کشاورزی و دامپروری به دلیل وجود آب، خاک و علوفه مناسب در کشور فراهم است و جوانان جویای شغل می توانند کسب و کارهای پایداری را در این بخش برای خود مهیا کنند.
وی افزود: انجام فعالیت های مرتبط با حوزه کشاورزی در مقیاس کوچک، نیاز به سرمایه گذاری کلان و صرف هزینه زیاد ندارد و به همین دلیل بهترین ظرفیت برای تحقق شعار رونق تولید در این بخش فراهم است.
وی ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی نیز با برخورداری از کارشناسان و مهندسان کارآزموده برای توسعه کسب و کارهای مرتبط با این حوزه آمادگی کامل دارد و علاقه مندان می توانند طرح های مورد نظر خود را با راهنمایی این کارشناسان به سرعت عملیاتی کنند.
سال 1398 از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال «رونق تولید» نامگذاری شده است.
در بخش کشاورزی کل زمین های قابل کشت قم برابر 105 هزار و 730 هکتار است که این رقم 46 صدم درصد کل اراضی قابل کشت کشور می باشد؛ مجموع کشت سبز استان شامل 20 هزار هکتار باغ و 42 هزار هکتار زراعت است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر 746 هزار تن شامل 425 هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک هزار و 208 تن آبزیان و 320 هزار تن محصولات دامی است.
بیشتر بهره برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان استان تشکیل می دهند که طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1395، قم دارای 127 روستا با جمعیت بالای 20 خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی این استان بیش از 55 هزار و 865 تن است که در قالب 17 هزار و 385 خانوار زندگی می کنند.
 

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/94867/شرایط-برای-ایجاد-کسب-و-کارهای-سودآور-خانگی-در-بخش-کشاورزی-فراهم-است
بستن   چاپ