عصر قم
قائم مقام خانه روانشناسان،مشاوران و حرف یاورانه کشور:
روانشناس و مشاور، آلام مردم را درد خود می‌داند
شنبه 14 ارديبهشت 1398 - 23:24:53
عصر قم - قائم مقام خانه روانشناسان، مشاوران و حرف یاورانه کشور گفت: روانشناس و مشاور، آلام و درد مردم را آلام خود می داند، و از کنار غم ها، دردها و آسیب ها، بی تفاوت عبور نمی کند.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، دکتر محمد رضا حاجی بابایی در گردهمایی روانشناسان و مشاوران استان قم که به مناسبت بزرگداشت روز روانشناس و مشاور به همراه کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مشارکت در مدیریت بحران و ارتقای روانشناسی و مشاوره در دانشکده علمی کاربردی قم برگزار شد، عنوان کرد: بر اساس آموزه‌های دینی، انبیای الهی و امامان خود به سراغ مردم می‌رفتند و دردها و بیماری‌ها و آلام را درمان می‌کردند.
قائم مقام خانه روانشناسان، مشاوران و حرف یاورانه کشور افزود: آنها، طبیبانی بودند که با مهربانی در دل مردم، جای باز می کردند و با زبانی شیوا، دردها را می شنیدند و برای آن درمان می یافتند.
وی اظهار کرد: انسان ها نیاز به طبیب روح دارند تا سلامت روان خود را به دست بیاورند و در برابر مصیبت ها و بحران ها، ایستادگی کنند.
حاجی بابایی بیان کرد: بیمارانی که سلامت روان را از دست داده اند، بیش از دیگر بیماران در معرض آسیب ها و بحران ها قرار دارند و اگر درمان نشوند می توانند جامعه را دچار بحران و آسیب کنند.
وی گفت: بیماری روحی را نمی توان با ابزاری درمان کرد که با آن به سراغ بیماری های جسمی می روند، در سلامت روان، ابزار و تجهیزاتی متفاوت نیاز است.
قائم مقام خانه روانشناسان، مشاوران و حرف یاورانه کشور افزود: روانشناسان و مشاوران با شناخت بیماری‌ها و دردها، به ارائه راهکارهای تخصصی و راهبردی می پردازند و روان افراد را به سمت سلامت سوق می دهند.
وی بیان کرد: در حقیقت روانشناس و مشاور، آلام و درد مردم را آلام خود می داند، و از کنار غم ها، دردها و آسیب ها، بی تفاوت عبور نمی کند.
حاجی بابایی اظهار کرد: در اجلاسیه اخیر به مناسبت روز مشاور و روانشناس بیش از 1600 نفر از روانشناسان و اساتید و نخبگان برجسته در تهران گرد هم آمدند تا بگویند برای ارتقای سلامت روان، اهمیت و اهتمام ویژه ای دارند، آنها 12 هدف را در درمان سلامت روان در بیانیه ای ارائه دادند.
وی گفت: سرمنشاء بسیاری از آسیب ها و گرفتاری ها و بحران ها را در از دست دادن سلامت روان می توان یافت، تقویت احساس مسئولیت و ایجاد امید و انگیزه و افزایش شایستگی و آموزش و مهارت افزایی از جمله رویکردهای مهم در ارتقای سلامت روان است.
قائم مقام خانه روانشناسان، مشاوران و حرف یاورانه کشور افزود: در مسیر مشاوره و روانشناسی باید به مولفه های زیادی توجه داشت که مهمترین آن به روز رسانی آموزش ها، پاسخگوئی به نیازهای روز، صداقت، خلوص در رفتار، جلب اعتماد بیمار، خدمت، نوعدوستی، آگاهی بخشی، امانت داری، رازداری، ارتقای آگاهی حقوقی و توانمندسازی در برابر بحران هاست.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/90375/روانشناس-و-مشاور،-آلام-مردم-را-درد-خود-می‌داند
بستن   چاپ