عصر قم
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استاندار قم:
عمر مفید مدیران،فقط باید به اندازه خدمت و کارهای ماندگار محاسبه شود
چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398 - 11:49:13
عصر قم -
معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استاندار قم گفت: عمر مفید مدیران،فقط باید به اندازه خدمت به مردم،تلاش و کارهای ماندگار محاسبه شود.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، مهرداد غضنفری عصر امروز در دوازدهمین جلسه کارگروه آموزش،پژوهش،فناوری و نوآوری استان قم در سالن جلسات معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه استانداری عنوان کرد: تصمیمات راهبردی باید بر اساس بنیان های علمی و پژوهشی شکل بگیرد.
معاون استاندار قم افزود:مدیریت بر اساس آموزش،پژوهش،نوآوری و فناوری،نقش مهمی در پیشبرد اهداف و توسعه دارد.
وی اظهار کرد:استان قم در حوزه آموزش،پژوهش،نوآوری و فناوری با وجود ظرفیت های موجود و علی رغم ظاهری قابل توجه،فقیر است.
غضنفری بیان کرد:باید درک مشترکی از مفاهیم و آثار آن در توسعه داشته باشیم و فراتر از یک دستگاه بیندیشم،وقتی در الویت بندی برای استان در اسناد مربوطه،مولفه هایی را قائل شدیم باید در روش های خود تجدید نظر کنیم و به درک مشترکی دست یابیم.
وی گفت:اگر بخواهیم در مدیریت و رسالت خود نسبت به مسائل،همان رویه گذشتگان را پیش بگیریم و تحولی ایجاد نکنیم،فرصت ها می گذرد و دوره مسئولیت ها تمام می شود و پیشرفتی به دست نمی آید.
معاون استاندار قم افزود:در شورای معاونین و با نظر استاندار قرار شد مجمع مشورتی با کمیته های علمی و دانشگاهی و دانش بنیان در قم شکل بگیرد.
وی اظهار کرد:این مجمع می تواند به تصمیم گیری شورای توسعه و برنامه ریزی قم کمک کند،می توان از ظرفیت این مجمع در حوزه صنعت و تولید بهره گرفت.
غضنفری افزود:گاهی با یک ایده ساده می توان از هدر رفتن میلیارد ها تومان بودجه جلوگیری کرد، به شرط اینکه بر اساس بنیه های علمی و پژوهشی به تصمیم گیری و ارائه ایده بپردازیم.
وی بیان کرد: باید در حوزه آموزش،پژوهش،نوآوری و فناوری از همه ظرفیت ها به ویژه ظرفیت دستگاهها و بخش خصوصی نیز استفاده کنیم.
معاون استاندار قم عنوان کرد: هم افزایی موجب متمرکز شدن توان و ظرفیت ها می شود،همچنین باید از فرصت ها استفاده کنیم، فرصت های خوبی در یک سال و نیم گذشته در بهره مندی ازمنابع مالی و بانکی ایجاد شده است.
وی گفت:این فرصت ها و حمایت های مالی نقش مهمی در رونق تولید و اشتغال پایدار دارد به خصوص در حوزه آی تی و ای سی تی می توان از این تسهیلات 4 درصدی استفاده کرد، هر دستورالعمل با نام دانش بنیان در طرح ها،می تواند از تسهیلات با سود کم بهره مند شود.
غضنفری افزود: همه این ظرفیت ها در قم وجود دارد، یک رویداد خوب این است که بانک ها خود را بخشی از نظام حمایتی می دانند،پس باید در سیاست های استان نقش آفرین باشند ،در این باره برای بانک ها سهم قائل شدیم.
وی تصریح کرد:سال گذشته در سند سرمایه گذاری و اشتغال استان قم، 4 هزار میلیارد تومان سهم برای سرمایه گذاری قراردادیم که 70 درصد آن منابع بانکی بود و بیش از این میزان نیز جذب شد،امسال نیز برای حوزه فناوری،باید الویت ها را تعیین کنیم و دستگاههای اجرایی در این حوزه وارد میدان شوند.
معاون استاندار قم بیان کرد:متاسفانه در حمایت از سرمایه گذاری، عده ای مخالف با استفاده سرمایه گذاران از منابع توسعه ملی هستند،در حالی که رونق تولید با بهره 18 درصد نمی تواند مشکلات را رفع کند و باید از منابع صندوق ملی و سرمایه گذاران استفاده کرد.
وی عنوان کرد:اگر قیمت تمام شده را در تولید پایین بیاوریم توسعه معنا دارد،در این باره نیاز است نگرش ها را تغییر دهیم و زیرساختها را تجهیز کنیم،قطعا در این مسیر،مشکل نرم افزاری و سخت افزاری داریم.
غضنفری اظهار کرد: در قم 13 هزار میلیارد تومان منابع بانکی داریم، اما مصارف از 60 درصد تجاوز نمی کند البته قبلا25 درصد بوده که با پیگیری به این میزان رسید،پس نقش مدیران در پیگیری و جذب اعتبارات در تحقق اهداف بسیار مهم است.
وی گفت: عمر مفید مدیران،فقط باید به اندازه خدمت به مردم،تلاش و کارهای ماندگار محاسبه شود،اگر این دو عنصر مهم نباشد،منابع را به هدر داده ایم و عمر را تباه کرده ایم.
معاون استاندار قم افزود: مدیران مشارکت جدی در مباحث پیرامون آموزش،پژوهش،فناوری و نوآوری داشته باشند و مصوبات با جدیت پیگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: در همایش سرمایه گذاری که نیمه دوم سال در قم برگزار خواهد شد،استاندار توجه ویژه ای به جنبه علمی و فناوری آن دارد و تاثیر پژوهش را در تحقق اهداف همایش دارای اهمیت می داند.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/90213/عمر-مفید-مدیران،فقط-باید-به-اندازه-خدمت-و-کارهای-ماندگار-محاسبه-شود
بستن   چاپ