عصر قم
به مناسبت تغییر سرنوشت نظام در سال 58؛
همه پرسی بی نظیر در تاریخ/ تحقق اراده ملی؛ استقرار جمهوری اسلامی
دوشنبه 12 فروردين 1398 - 15:25:51
عصر قم - قم- همه پرسی 12 فروردین 58 بی‌نظیرترین و ماندنی‌ترین همه پرسی تاریخ بشریت بود که با اراده ملی، استقرار نظام جمهوری اسلامی را رقم زد.

خبرگزاری مهر -گروه استان‌ها: نظام سیاسی کشور که تحولات آن، دنیا را شگفت‌زده می‌کند، در 12 فروردین 58 با رأی بیش از 98 درصدی مردمان این مرز و بوم تثبیت شد. انقلابیون آن دوران پس از سال‌ها تحمل رنج و مبارزات ضد طاغوتی، پای صندوق‌های رأی رفتند و به جمهوری اسلامی، «آری» گفتند.
در 12 فروردین ملت ایران با رأی 98.2 درصدی خود ساختار سیاسی، اجتماعی ایران را تغییر داد و جمهوری اسلامی مستقر شد. به همین سبب این روز مبارک از آن پس روز «جمهوری اسلامی» نام گرفت.
پس از آنکه قرن‌ها تئوری جدایی دین از سیاست و نظام‌های حکومتی لائیک بر دنیا سیطره داشت و قوانین شرعی و الهی امری خصوصی در زندگی مردم تعبیر می‌شد، در 12 فرودین سال 58 نظامی متولد شد که این نظریه‌ها را در قرن بیستم باطل کرد و حکومت اسلامی را بر اساس موازین و آموزه‌های دینی به منصه ظهور و عمل رساند.
توجه به گزاره‌های دینی در جمهوری اسلامی
عضو هیأت علمی گروه سیاست پژوهشکده نظام‌های اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ، با اشاره به اینکه نظام‌های شکل گرفته در دنیا در دام مدرنیته گرفتار شده و هویت شأن از بین رفته، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران اولین نظامی است که به غرب و شرق وابسته نشد، از دنیای مدرن فرار نکرد و در آن نیز غرق نشد.

حجت‌الاسلام محسن مهاجر نیا ادامه داد: جمهوری اسلامی برای اولین بار توانست با حفظ هویت‌های دینی و باورهای اعتقادی مردم، خودش را احیا کند.
وی با اشاره به اینکه همه امتیازات و قوانین تصویب شده از سوی دنیای جدید برای بشر، در جمهوری اسلامی وجود دارد، تاکید کرد: هم چنین گزاره‌های برخاسته از دین نیز مورد توجه این مدل حکومتی است. جمهوری اسلامی برای اولین بار توانست با حفظ هویت‌های دینی و باورهای اعتقادی مردم، خودش را احیا کند.
این استاد حوزه علمیه قم رأی بیش از 98 درصدی مردم در همه پرسی جمهوری اسلامی را در تاریخ بشر بی نظیر دانست.
حجت‌الاسلام مهاجر نیا عنوان کرد: انقلاب اسلامی با برگزاری این همه پرسی به مردم نشان داد که در امور حکومتی سهیم هستند و حق نظر دارند.
این پژوهشگر مسائل سیاسی با اشاره به ساز و کارهای بیرونی دیده شده در نظام جمهوری اسلامی، یادآور شد: معنای برگزاری انتخابات مختلف، پوست اندازی نظام با رأی مردم و بازسازی آن است؛ هم چنین انواع ابزارهای نظارتی مانند نظارت رهبر بر کل سیستم یا نظارت مجلس خبرگان بر رهبری برای واکسینه شدن نظام است.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/89184/همه-پرسی-بی-نظیر-در-تاریخ--تحقق-اراده-ملی؛-استقرار-جمهوری-اسلامی
بستن   چاپ