عصر
قم -
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی
قم گفت: در طرح نوروزی نظارت برمراکز تهیه و توزیع موادغذایی که از 20 اسفندماه 97 آغاز شده است، 18مرکز متخلف در این استان پلمب شده است.
به گزارش ایسنا منطقه قم، دکتر حسن ایزانلو در این خصوص گفت: تاکنون 3 هزار و 882 مورد بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی توسط کارشناسان مرکز بهداشت در استان
قم صورت گرفته است.
وی افزود: در این بازدیدها 14 مرکز متخلف به
مراجع قضایی معرفی و همچنین 8 هزار و 600 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف از گردونه خارج و معدوم شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی
قم عنوان کرد: تاکنون 3 هزار و 489 مورد سنجش بار میکروبی در واحدهای صنفی از سطوح و ابزار کار و مواد اولیه صورت گرفته است.
ایزانلو اظهار کرد: همچنین 2 هزار و 73 مورد کلرسنجی از واحدهای تهیه و توزیع غذا و اماکن عمومی از جمله هتلها و مهمانسراها انجام شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی
قم گفت: از ابتدای سال گذشته تا 20 اسفندماه 97، 9 هزار و 163 مورد نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در
قم انجام و این نظارتها منجر به کشف و معدوم سازی بیش از 344 تن مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد و همچنین پلمب 203 واحد متخلف شد.
انتهای پیام
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/88163/پلمب-18مرکز-تهیه-و-توزیع-مواد-غذایی-در-قم-معدوم-سازی-بیش-از-8-هزار-کیلوگرم-موادغذایی-فاسد