طرح نوروزی نظارت بر فرآورده های دام و طیور در قم اجرایی شد
یکشنبه 26 اسفند 1397 - 2:34:14 PM
ایرنا
|
|
عصرقم- مهدی رفیعی محمدی افزود: در این
طرح بیش از 165 کارشناس بهداشتی و دامپزشک در قالب 30 اکیپ نظارتی و 66 تیم
عملیاتی بر عرضه فرآورده های خام دامی و طیور در مراکزی از جمله رستوران
ها، تالارها، مراکز تهیه غذا و واحدهای فروش گوشت و مرغ نظارت دارند. وی
اضافه کرد: اداره کل دامپزشکی علاوه بر این فعالیت ها، گشت های نظارتی
مشترکی نیز با اداره کل تعزیرات حکومتی، سازمان صمت و اصناف بر مراکز
تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اجرا می نماید. به گفته
رفیعی، در این مدت کشتارگاه های دام و طیور زیر نظر دامپزشکان می باشد تا
گوشت سالم در سطح شهر عرضه شود و کمبودی در این زمینه به وجود نیاید. وی
بیان کرد: تیم قرنطینه دامپزشکی نیز به صورت شبانه روزی، آمد و شد
خودروهای حمل دام و فرآورده های خام دامی را در سطح شهر کنترل می کند. رفیعی
خاطرنشان کرد: مراکز دامپزشکی که به داروخانه ها، مراکز درمانی دام و
طیور، مایه کوبی، فروش واکسن و آزمایشگاه های بخش خصوصی خدمات می دهد، شیف
بندی شده تا در تامین دارو و واکسن با مشکلی مواجه نشوند. مدیرکل
دامپزشکی قم تاکید کرد: نظارت بیشتر و جدی تری روی رستوران، هتل ها و مراکز
توزیع و عرضه گوشت قرمز و مرغ که در مسیر زائران و مسافران قرار گرفته،
اعمال خواهد شد. وی با تاکید بر تهیه فرآورده های خام دامی از مراکز
مجاز، از شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف و رعایت نکردن
مسائل بهداشتی مراتب را به شماره های 1512 و 02536123456 اطلاع دهند.
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/87612/طرح-نوروزی-نظارت-بر-فرآورده-های-دام-و-طیور-در-قم-اجرایی-شد
|