عصر قم
40 هزار تن گوشت قرمز در قم تولید شد
شنبه 11 اسفند 1397 - 12:52:40 PM
ایرنا
عصرقم- علی اصغر همت روز شنبه در گفت و گویی افزود: 12 هزار تن دام سبک شامل گوسفند و بز و 28 هزار تن دام سنگین شامل گاو و گوساله پرواری و شتر تولید شده است.
وی تولید گوشت قرمز در قم را بیش از سرانه مصرف استان عنوان و خاطرنشان کرد: با لحاظ نمودن جمعیت استان و سرانه مصرف گوشت قرمز که 15 هزار تن است، مازاد تولید شامل گوشت قرمز دام سنگین اعم از گوساله و گاو با اخذ مجوزهای لازم و قانونی به استان‌های هم‌جوار صادر می‌شود.
وی با اشاره به جایگاه قم در حوزه تولید و توزیع فراورده‌های پروتیینی اظهار داشت: این استان به لحاظ قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور به مرکز پرواربندی دام سبک و سنگین تبدیل‌شده و به‌عنوان یکی از باراندازهای اصلی مرکز خرید و فروش دام در کشور شناخته می‌شود.
همت از فعالیت 6 مجتمع دام‌پروری در قم خبر داد و افزود: از این 6 مجتمع دام‌پروری در حال تولید، 2 مجتمع در حوزه پرواربندی شامل مجتمع دامشهر و مجتمع گازران و 4 مجتمع در زمینه تولید شیر شامل مجتمع لبن، قنوات، معصوم‌آباد و خلج آباد در حال فعالیت هستند.
وی مجتمع دامشهر قم را یکی از بزرگ‌ترین مجتمع های پرواربندی کشور معرفی کرد و گفت: این مجتمع دارای یک هزار و 278 واحد شامل 571 واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت 39 هزار و260 راس و 707 واحد پرواربندی گوسفند به ظرفیت 134هزار و 100 راس در هر دوره پروار است.
همت از به بهره‌برداری رسیدن 342 واحد پرواربندی گوساله به ظرفیت 20 هزار راس و 490 واحد پرواربندی گوسفند به ظرفیت 75 هزار راس نیز خبر داد و تصریح کرد: در داخل مجتمع دامشهر 32 واحد کاروانسرا و یک میدان بزرگ عرضه دام نیز جانمایی و احداث شده و در حال فعالیت است.
وی تعداد واحدهای به بهره‌برداری رسیده دامشهر را یک هزار و 112 واحد اعلام کرد و گفت: ظرفیت واحدهای فعال این مجتمع، 122 هزار و 238 راس دام سبک و سنگین است که در حال حاضر یک هزار واحد با ظرفیت 106 هزار راس در حال فعالیت و تولید است.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/86878/40-هزار-تن-گوشت-قرمز-در-قم-تولید-شد
بستن   چاپ