عصر قم
رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری کشور:
در تولید علم باید خود را به مرجعیت منطقه برسانیم
پنجشنبه 2 اسفند 1397 - 00:36:54
عصر قم - رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری کشور گفت: طبق بیانات و تاکیدات مقام معظم رهبری در تولید علم باید خود را به مرجعیت در سطح منطقه برسانیم.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، دکتر محمد جواد دهقانی امروز در حاشیه آئین افتتاح شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در جامعه المصطفی العالمیه و انعقاد تفاهم نامه ای با این مرکز عنوان کرد: ایجاد شاخه و استفاده از امکانات در مرکز منطقه ای می تواند قابلیت های زیادی را در مشارکت حوزه و دانشگاه پدید آورد.
رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری کشور افزود: طبق بیانات و تاکیدات رهبری در تولید علم باید خود را به مرجعیت در سطح منطقه برسانیم ، نظام جمهوری اسلامی تاکیدات زیادی در حوزه علم و فناوری دارد و از همان دهه دوم انقلاب این تلاش ها شروع شد و ایجاد مرکز منطقه ای در اواخر دهه 60 پیگیری و اوایل دهه 70 تاسیس شد.
دهقانی بیان کرد: این مرکز به عنوان یکی از بازوهای توانا در ارتباطات و نیازهای دانشگاهها که بستر اصلی بحث علم و فناوری را شکل می دهد فعالیت دارد.
وی خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب مرکزی به صورت مستقل که بازوری تامین کننده پژوهشی و نیاز دانشگاهها در کشور و منطقه باشد، وجود نداشت اما نگاه نظام جمهوری اسلامی پوشش دادن منطقه بود تا منابعی که منطقه نیاز دارد مورد توجه باشد.
رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری کشور اظهار کرد: این ها نشان می دهد سیاست مداران با دیدی عمیق این را طراحی کردند و در نهایت دستاوردهای زیادی به وجود آمد.
وی افزود: در دهه 80 رهبری تاکید کردند مرکزی علمی برای اندازه گیری و مشخص کردن میزان وضعیت علمی کشورها و رصد کردن جایگاه علمی در جهان ایجاد شود تا نگاه مان به غرب نباشد.
دهقانی بیان کرد: از این رو ایجاد پایگاه علوم اسلامی که دومین پایگاه در گسترده جهان اسلام است را که عمده ترین بخش آن انتشار نشریات به زبان های مختلف است را راه اندازی کردیم.
وی گفت: امروزه از کشورهای اروپایی مراجعاتی داریم و برایشان جای تعجب دارد که جایگاه های علمی مختلف را در کشورهای جهان شناسایی می کنیم و اینکه در نظام اسلامی تا این حد به علم و فناوری اهتمام می شود.
رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری کشور عنوان کرد: با مراودات وسیع تولیدات علمی و پژوهشی را در اختیار کشورهای پیشرفته قرار و با ایجاد شاخه های مختلف در مرکز منطقه، امکانات فعلی را گسترش می دهیم.
وی اظهار کرد: ایران می تواند به عنوان مرجع علمی توانمندی های خود را در سطح جهانی نشان دهد در این راستا هم اکنون در پایگاه 4 میلیون مدرک و پایان نامه علمی ذخیره شده که تا پایان سال به 8 میلیون و 700 هزار مدرک می رسد.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/86221/در-تولید-علم-باید-خود-را-به-مرجعیت-منطقه-برسانیم
بستن   چاپ