عصر قم
به جای ارائه‌ی گزارش‌های کمیتی از دستاوردهای 40 ساله، گزارش‌های کیفی مبتنی بر آرمان‌های انقلاب بدهیم
چهارشنبه 1 اسفند 1397 - 9:05:18 AM
ایسنا
عصرقم- شهیندخت مولاوردی در همایشی با عنوان «جامعه‌ی حق‌مدار دانشجوی حق طلب» که با محوریت «حقوق شهروندی و حق آزادی بیان در دانشگاه» توسط انجمن اسلامی دانشجویان پردیس فارابی دانشگاه تهران و همکاری انجمن‌های اسلامی دانشگاه‌های قم در تالار فرهنگ این دانشگاه برگزار شد، عنوان کرد: ما قانون اساسی‌را تبلور آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی می‌دانیم.

وی افزود: در چهلمین سالگرد انقلاب  ما باید به صورت مستمر و مداوم، مرحله به مرحله به بازخوانی آرمان‌های انقلاب بپردازیم و اصلاحات لازم را داشته باشیم تا مبادا به مرحله‌ی انباشت و انفجار مطالبات برسیم که در آن صورت پاسخگویی سخت خواهد بود.

دستیار سابق رئیس جمهور با تاکید بر لزوم پرداختن به منویات رهبری در بیانیه‌ی «گام دوم»، بیان کرد: امیدواریم برداشتن گام دوم که رهبری بیانیه‌ی آن‌را صادر کردند 40 سال دیگر طول نکشد و زمان کمتری را به خود اختصاص دهد.

وی با اشاره به تصریح مقدمه‌ی قانون اساسی مبنی‌بر حضور موثر همه‌ی اقشار در سقوط رژیم پهلوی و لزوم اصلاح و رفع تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌ها، عنوان کرد: این مساله نیاز به بررسی جدی دارد که آیا همانطور که در پیروزی انقلاب همه‌ی اندیشه‌ها، اقلیت‌ها، قومیت‌ها، و گروه‌ها اعم از اسلامی و غیراسلامی همبستگی و مشارکت گسترده داشتند؛ در ادامه و پس از استقرار نظام هم امکان مشارکت فراگیر برای همه‌ی این اقشار وجود داشته است یا به سادگی گروه‌ها، اندیشه‌ها و افرادی طرد و از شرکت در اداره‌ی کشور محروم شده‌اند!؟

مولاوردی بر لزوم یک ارزیابی واقع گرایانه از کارنامه‌ی 40ساله‌ی انقلاب و پرهیز از نگاه‌ سیاه و سفید تاکید کرد و افزود: در گزارش و جداول دولتی تماما شاهد پیشرفت و موفقیت و دستاورد هستیم و از آن طرف در فضای مجازی و آمار برخی سازمان‌های بین المللی یکسره سیاهی و تباهی می‌بینیم که این سیاه یا سفید دیدن‌ها دور از واقع‌گرایی است.

وی ادامه داد: در کنار جداولی که دستگاه‌های دولتی منتشر می‌کنند، می‌توان مقایسه‌های دیگری نیز انجام داد؛ مثلا مقایسه‌ی وضعیت کنونی ما در زمینه‌ی توسعه با کشورهایی مثل ترکیه، کره‌ی جنوبی، مالزی و سنگاپور که فرایند توسعه‌را همزمان با ما آغاز کردند یا مثلا مقایسه‌ی ایران با سایر کشورهای اسلامی و همچنین ارزیابی رتبه‌ی ایران در شاخصه‌ها و استانداردهای بین‌المللی از قبیل میزان شفافیت، فساد، شکاف جنسیتی و غیره!

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تصریح کرد: برخی براین باورند که اگر حکومت سابق همچنان برسرکار بود، در شاخصه‌های عمرانی و صنعتی توسعه که مبتنی بر مدرنیزاسیون حکومتی است، تقریبا دستاورد‌های مشابهی داشتیم پس بهتر است به جای ارائه‌ی گزارش‌های کمیتی از دستاوردهای 40 ساله، گزارش‌هایی کیفی و مبتنی بر آرمان‌های انقلاب بدهیم.

وی افزود: این‌که پس از 40 سال چندتا بیمارستان و جاده‌ی روستایی احداث کردیم مطرح نیست، گزارش مطلوب اینست که بررسی شود پس از 4 دهه استقرار حکومت دینی در شاخصه‌هایی همچون عدالت، اخلاق، معنویت، دین داری، آزادی، استقلال، کرامت انسانی، اعتماد و سلامت جامعه کجای کار هستیم و فرق دولت دینی و سکولار در این شاخص‌ها چه بوده!؟

معاون سابق امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری ایران یکی از آرمان‌های مهم ملت از مشروطه تا انقلاب‌را مطالبه‌ی عدالتخانه دانست و بیان کرد: هرچه عدالت در داخل کشور عینیت بیشتری یابد، رفع بی‌عدالتی‌های جهانی که در مقدمه‌ی قانون اساسی ذیل تقابل حکومت مستضعفین با استکبارجهانی طرح شده؛ معنای بهتری می‌یابد که به نظر می‌رسد هنوز جای کار دارد.

مولا وردی با بیان اینکه "این حق‌ طبیعی را برای نسل کنونی قائل باشیم که ایده‌ها و آرمان‌های جدیدی ‌را برای آینده‌شان داشته باشند"، خاطر نشان کرد: هنوز به وضعیتی نرسیدیم که همه‌ی ایرانیان اعم از زن و مرد، اقلیت‌ها و قومیت‌ها احساس تبعیض و طردشدگی و حذف نداشته باشند؛ این احساس از خود تبعیض و طردشدگی مخرب‌تر است.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/86105/به-جای-ارائه‌ی-گزارش‌های-کمیتی-از-دستاوردهای-40-ساله،-گزارش‌های-کیفی-مبتنی-بر-آرمان‌های-انقلاب-بدهیم
بستن   چاپ