عصر قم
برگزاری کارگاه بین المللی "آشنایی با ایران امروز" با حضور 40 تن از اساتید دانشگاهی دنیا
پنجشنبه 4 بهمن 1397 - 18:25:30
عصر قم -
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب قم خبر داد: با باور به اینکه برای مقابله با ایران و اسلام هراسی، باید بر افراد نخبه و تاثیرگذار سایرجوامع اثر بگذاریم؛ اقدام به برگزاری نشستی 10روزه جهت میزبانی 40استاد ممتاز دانشگاه از 21 کشور دنیا در مقارنت 40مین سالگرد انقلاب کردیم.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه‌ی قم، حجت الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن نواب عصر امروز (چهارشنبه 3بهمن‌ماه) در نشست خبری کارگاه "آشنایی با ایران" که در سالن امام موسی صدر دانشگاه ادیان‌ومذاهب برگزار شد، به انتقاد از کم‌کاری مطبوعات در پرداختن به مباحث پیرامون 40سالگی انقلاب پرداخت و گفت: علیرغم تاکید رهبری در خصوص 40سالگی انقلاب و دستاوردهای آن، متاسفانه هنوز اختلافات جناحی و سیاسی عده‌ای، مجال پرداختن به این مهم‌را به آن‌ها نداده‌است.
وی با بیان اینکه 40سالگی سن بلوغ و رشد عقلی یک فرد یا جامعه است، افزود: جشن تولد هرکس‌را متناسب با سن و سال او می‌گیرند؛ فلذا ما جهت تحقق منویات رهبری، با باور به اینکه برای مقابله با ایران و اسلام هراسی، باید بر افراد نخبه و تاثیرگذار سایرجوامع اثر بگذاریم؛ اقدام به برگزاری نشستی 10روزه جهت میزبانی 40استاد ممتاز دانشگاه از 21 کشور دنیا در مقارنت 40مین سالگرد انقلاب کردیم.
وی در خصوص لزوم مقابله با اسلام و ایران هراسی از طریق دعوت افراد موثر به ایران، تاکید کرد: طی 7سال گذشته، 400 هیئت خارجی به این دانشگاه سفر کرده‌اند و همگی پس از مواجه‌ی نزدیک با جامعه‌ی ایران اظهار شگفتی می‌کنند و می‌گویند «ما گمان می‌کردیم همین که از هواپیما پیاده شدیم یکنفر با چماق می‌آید و می‌گوید چادر سرت کن! اما آنچه از نزدیک می‌بینیم با تصویری که رسانه‌ها از ایران ایجاد کرده‌اند به کلی فرق دارد»؛ عده‌ای نیز فکر می‌کردند ما در ایران هنوز وسایل نقلیه‌ی ماشینی نداریم و غذا نیز به سختی گیر می‌آید!
**تمامی شرکت‌کنندگان با هزینه‌ی شخصی خودشان به ایران می‌آیند
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با انتقاد از فرهنگ هزینه‌ی علمی در کشور، بیان کرد: ما تاکنون دچار فرهنگ غلطی در زمینه‌های علمی بوده‌ایم که عبارتست از، دعوت اساتید درجه3 و بردن آن‌ها به هتل‌های درجه1 و 5ستاره؛ ما در نشست پیش‌ رو، با حداقل هزینه و امکانات، اساتید مطرح را با هزینه‌ی شخصی خودشان به ایران خواهیم آورد تا نشان دهیم لازم نیست برای معرفی ایران و انقلاب، هزینه‌های کلان خرج کرد.
وی در این خصوص ادامه داد: سایر نهادها نیز می‌توانند از اقدام ما الگو بگیرند و اقدام به برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌هایی در زمینه‌ی تخصصی خودشان بکنند و از چهره‌های برجسته و تاثیرگذار هم تراز خودشان در همان زمینه‌ی تخصصی‌شان دعوت به حضور در ایران کنند.
نواب در پاسخ به پرسشی در خصوص ارتباط این کارگاه با مباحث تحول در حوزه‌ی علوم انسانی، با بیان اینکه فقط در دولت مهندس بازرگان، وزارت علوم به دست دانش‌آموخته‌ی علوم انسانی بود، اظهار تاسف کرد و گفت: در ایران برخلاف کشورهای توسعه‌یافته، تصدی امور به‌ دست کسانی است که تحصیلات‌شان عموما در حیطه‌ی فنی مهندسی یا پزشکی است فلذا این افراد درکی از علوم انسانی و جایگاه و نقش آن در یک جامعه ندارند.
وی ادامه داد: در ایران همین افراد یک جنگ تمام عیار با علوم انسانی به طور عام و با تحول در آن و ایجاد علوم انسانی اسلامی به طور خاص به راه انداخته‌اند؛ این‌ها با شکل گیری دانشگاه‌های حوزوی مثل دانشگاه ادیان و مذاهب یا باقرالعلوم(ع) موافق نبودند و راه‌را به روی این گونه موسسات بسته‌اند.
** فرهنگ استفاده از کمک‌های بین المللی به وجود نیامده‌است
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در پاسخ به این پرسش که آیا از ظرفیت نهاد‌های بین‌المللی از قبیل سازمان ملل در جهات گوناگون مثل توسعه‌ی بعد رسانه‌ای این رویداد یا اخذ کمک‌های مادی و معنوی، استفاده کرده‌اید یا نه؛ عنوان کرد: در ایران هنوز ظرفیت و فرهنگ استفاده از کمک‌های بین المللی به وجود نیامده‌است و اگر اقدامی شود، به برخی عناوین متهم می‌کنند اما از آن طرف نیز، این نهادهای بین‌المللی که حتی حاضر به کمترین کمکی در جهت مبارزه با اعتیاد و یا مساعدت درزمینه‌های بهداشت و درمان پناهنده‌های افغانی ساکن ایران‌ نیستند، چگونه حاضرند در زمینه‌های فرهنگی به ما کمک کنند؟
خاطرنشان می شود، این کارگاه بین المللی فرهنگی علمی آشنایی با ایران امروز، به مدت 10 روز از تاریخ 7 الی 17 بهمن‌ماه و در 4شهر تهران، قم، اصفهان و مشهد برگزار می‌شود.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/82288/برگزاری-کارگاه-بین-المللی-"آشنایی-با-ایران-امروز"-با-حضور-40-تن-از-اساتید-دانشگاهی-دنیا
بستن   چاپ