عصر قم
در نشست با شرکت‌های دانش بنیان قم مطرح شد؛
بیش از هزار شرکت در صف دریافت مجوز دانش بنیان
دوشنبه 24 دي 1397 - 20:38:31
عصر قم - قم - رئیس امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: بیش از 1000 شرکت فناور متقاضی دریافت مجوز دانش بنیان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر ، سید محمد رضا صاحبکار خراسانی ظهر دوشنبه در نشست با شرکت‌های دانش بنیان استان قم که در سالن پارک علم و فناوری استان قم برگزار شد، با بیان اینکه فرآیند داوری و دریافت مجوز دانش بنیانی کار ساده‌ای نیست، گفت: این در حالی است که شرکت‌هایی که قبلاً این مجوز را دریافت کرده‌اند باید برای تمدید استانداردهای لازم و روزآمدی ایده خود را حفظ کنند.
وی با تأکید براینکه آیین نامه اجرایی قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری‌ها و اختراعات مرتباً به روز رسانی و ارتقا پیدا می‌کند گفت: حمایت از شرکت‌های فناور و توسعه اقتصاد دانش بنیان نیاز به رویکرد و فعالیت عملیاتی و گفتگو رو در رو با صاحبان ایده و فناور دارد.
رئیس امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه بیش از 12 هزار شرکت متقاضی دانش بنیانی بوده‌اند، گفت: از این تعداد تاکنون 3917 شرکت شرایط دانش بنیان شدن را پیدا کرده‌اند.
وی با تأکید بر اینکه باید برای تعاریف مرتبط با علم و فناوری تعابیر و تعاریف دقیق تعیین کرد، گفت: از نظر ما شرکت‌هایی عنوان HI-TECH دارند که فعالیت و عملکردشان مبتنی بر تحقیق و توسعه باشد.
صاحبکار خراسانی با بیان اینکه ارزیابی شرکت‌ها برای دست یابی به مجوز دانش بنیان با گروه‌های تخصصی صورت می‌گیرد، گفت: در فرآیند داوری شرکت‌های متقاضی تنها شرکت‌هایی که بتوانند حداقل به سطح 3 دست پیدا کنند شانس دانش بنیان شدن دارند.
وی با اعلام اینکه در ارزیابی مجدد شرکت‌های دریافت کننده گواهی دانش بنیان، بیش از 800 شرکت لغو مجوز شده‌اند، گفت: تنها شرکت‌هایی می‌توانند دانش بنیان بشوند و یا دانش بنیان بمانند که استانداردهای لازم را کسب کرده و به روز شوند.
رئیس امور شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه به مزیت‌های استقرار در پارک‌های علم و فناوری اشاره کرد و گفت: شرکت‌هایی که در پارک مستقر باشند از لحاظ معافیت‌های مالیاتی، گمرکی و بیمه تأمین اجتماعی از مزیت‌های بیشتر و متنوع تری برخوردارخواهند شد.
وی با اعلام این مطلب که تسهیلات خدمت مقدس سربازی مختص شرکت‌های دانش بنیان نیست، گفت: این مزیت شامل اجرای پروژه‌های فناورانه به عنوان جایگزین خدمت و سربازی امریه در شرکت‌های دانش بنیان قابل انجام است.
صاحبکار خراسانی با بیان اینکه 110 عنوان بسته حمایتی از شرکت‌های دانش بنیان تعریف شده است، گفت: ارزیابی و داوری ایده و محصولات فناورانه کار ساده‌ای نیست و نیاز به سعه صدر و دقت فراوانی دارد تا کمترین اشتباه در پذیرش یک ایده صورت بگیرد.

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/78756/بیش-از-هزار-شرکت-در-صف-دریافت-مجوز-دانش-بنیان
بستن   چاپ