عصر قم
معاون دفتر تبلیغات اسلامی:
یکهزار مبلغ دینی در شبکه های اجتماعی فعالیت می کنند
يکشنبه 16 دي 1397 - 13:25:04
عصر قم - قم - معاون فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: در سال های اخیر و با گسترده تر شدن فضای مجازی بیش از یکهزار مبلغ مذهبی در حوزه شبکه های اجتماعی، پیام رسان ها و کانال های مختلف فعالیت دارند.
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین سعید روستا آزاد عصر شنبه در سلسله نشست های شنبه های انقلاب در سالن آیت الله حائری یزدی مرکز مدیریت حوزه های علمیه قم اظهار داشت: بیش از 200 گروه تبلیغی در فضای مجازی درحال تبلیغ دین هستند.
وی بیان داشت: علاوه بر فضای مجازی در محیط واقعی نیز 400 گروه تبلیغی در حوزه های گوناگون شامل امداد فرهنگی و مددکاری اسلامی برای گروه های هدف از جمله مددجویان کمیته امداد امام (ره) تبلیغ چهره به چهره را انجام می دهند.
معاون دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به گسترش خدمات فرهنگی حوزه های علمیه به جامعه ، آن را از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: سالانه 15 هزار طلبه از حوزه های علمیه بزرگ کشور از جمله قم، اصفهان، مشهد و خوزستان در مناسبت های مختلف مانند ماه مبارک رمضان، محرم و صفر به اقصی نقاط اعزام، و در انجام آیین ها و فرایض متعدد دینی خدمت رسانی می کنند.
وی گفت: درکنار این اعزام فعالیت های نوآورانه و خلاقانه ای شکل گرفته و حدود 450 گروه تبلیغی جهادی نیز سازماندهی شدند که این گروه ها علاوه بر اماکن وسیع تبلیغی مانند مسجد و حسینیه در مراکز کمپ اعتیاد و حتی ساحل دریا، پارک ها و همه مجتمع هایی که امکان حضور مبلغان است به تبلیغ می نمایند.
روستا آزاد اضافه کرد: در کنار اعزام های موسمی و ساماندهی گروه های تبلیغی بیش از 6 هزار تن از حوزویان در روستاهای دور دست مستقر و مشغول خدمت رسانی می باشند.
معاون دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود پاسخگویی به شبهات و سئوال های دینی را یکی از اقدام های فرهنگی گسترده و چشمگیر حوزه های علمیه در سال های پس از پیروزی انقلاب عنوان کرد، و افزود: موسسه های مختلفی نیز تاسیس و هم اکنون در حال خدمت هستند و بیش از 15 هزار پاسخ را در قالب کتاب های مختلف تدوین نموده و حدود 70 مجموعه را نیز منتشر کردند.
وی خاطرنشان کرد: مرکز ملی پاسخگویی به سئوالات دفتر تبلیغات اسلامی روزانه بالغ بر 12 هزار سئوال و جواب دینی را سامان دهی می کند، و بیش از 400 تن از طریق شماره 400 096 به سوال ها پاسخ می دهند.
معاون دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: پس از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب کمتر سئوالی در ذهن کسی متبادر می شود که جواب آن در سایت های مراکز پاسخگویی وجود نداشته باشد، و به ندرت می توان سئوالی را در زمینه احکام و شبهات گوناگون مطرح کرد که در سامانه های این مجموعه ها نباشد.
وی گفت: در کنار این مجموعه ها یکی از خدمات فرهنگی حوزه ها موضوع حضور روحانیان کاروان در مناسک حج، عمره و عتبات است که بیش از 14 هزار روحانی در این زمینه تلاش می کنند.
وی همچنین خدمت رسانی در نماز جمعه و جماعت را از دیگر خدمات فرهنگی حوزه برشمرد و افرود: هر هفته بیش از 900 نماز جمعه در سراسر کشور برگزار، و صنوف و اقشار مختلف پای منبر، موعظه و تحلیل سیاسی اجتماعی حوزویان قرار می گیرند.
وی بیان کرد: مبلغان و روحانیان در 70 هزار باب مسجد موجود در کشور نیز به صورت دائم و یا مقطعی در خدمت مردم هستند، که این حجم از خدمات از برکت های انقلاب به شمار می آید و کلیه طلبه های فعال در این عرصه ها نیر از تحصیل کردگان و فارغ التحصیلان بعد از انقلاب محسوب می شوند.
روستا آزاد با اشاره به خدمات فرهنگی دینی ارائه شده توسط حوزویان از طریق رسانه ها اذعان داشت: راه اندازی رادیو معارف و بیان مباحث علمی، عقلی، فلسفی و قرآنی توسط کارشناسان حوزوی و همچنین تاسیس شبکه های ماهواره ای ولایت و الاهواز که زیر نظر حضرت آیت الله مکارم شیرازی از مراجع تقلید و آیت الله موسوی جزایری امام جمعه موقت اهواز اداره می شوند بخشی از فعالیت های رسانه ای و ماهواره ای حوزه علمیه در عرصه تبلیغ و نش احکام و آموزه های دینی است.
وی با اشاره به فعالیت های قرآنی و انتشاراتی حوزه علمیه طی چهار دهه گذشته گفت: درحال حاضر بیش از30 مجله تخصصی علمی پژوهشی در حوزه قرآن منتشر می شود، و تهیه و تدوین دائره المعارف قرآن مجید که تاکنون 15 جلد آن به همت دفتر تبلیغات انتشار یافته نیز بخشی از این اقدامات است.
معاون دفتر تبلیغات اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود خدمات فرهنگی حوزه های علمیه را منشا برکات فراوانی برای نظام اسلامی و کشور ذکر کرد وگفت: اینکه یک ملتی با این حجم از تهدیدها علیه فکر و اعتقادات خود تا این حد مقاومت می کند، ناشی از یک پشتوانه علمی و فرهنگی بسیار قوی و مستحکم است، که توسط حوزه های علمیه، علما و مراجع و شخص رهبر معظم انقلاب بوجود آمده است.
بیست و هشتمین نشست «شنبه های انقلاب» با عنوان «روحانیت و حوزه های علمیه» با هدف تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه حوزه برگزار شد.
در این نشست کارنامه چهل‌ساله «روحانیت و حوزه های علمیه» در انقلاب اسلامی، در موضوع هایی همچون تحولات بنیادین در روحانیت و حوزه های علمیه، نقش آفرینی روحانیت و حوزه های علمیه درجامعه و حکومت، حوزه های علمیه، تبلیغ و نقش آفرینی بین المللی، هدایت و تربیت علمی اندیشه ای طلاب و تعالی شخصیتی، روحانیت وجایگاه علمی پس از انقلاب، روحانیت، نبوغ و روزآمدی و حوزه های علمیه خواهران و موقعیت و جایگاه انقلاب اسلامی در حوزه روحانیت و حوزه های علمیه در مقایسه با قبل از انقلاب اسلامی و جایگاه ایران در جهان اسلام، بررسی و تبیین شد.
برنامه شنبه‌های انقلاب به همت جنبش مردمی پاسداشت چهل سال انقلاب اسلامی شنبه‌های هر هفته دستاورد‌های انقلاب اسلامی در یکی از موضوع های مورد نظر را با حضور چهره‌های شاخص آن حوزه، بررسی می‌کند.
7403/ 6133/

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/78238/یکهزار-مبلغ-دینی-در-شبکه-های-اجتماعی-فعالیت-می-کنند
بستن   چاپ