عصر قم
رئیس مرکز گفت و گوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات:
دشنام، نفرین و لعن جایگاهی در گفت‌وگوی ادیان ندارد
چهارشنبه 23 آبان 1397 - 18:08:03
عصر قم - عضو شورای علمی و برنامه‌ریزی همایش امام رضا(ع) و گفت و گوی ادیان گفت: گفت و گوی ادیان مسالمت آمیز است و دشنام و نفرین و لعن جایگاهی در گفت و گوی ادیان ندارد.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، حجت السلام مهدی تسخیری ظهر امروز در پیش نشست تخصصی همایش بین‌المللی‌امام رضا(ع) در سالن جلسات امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب عنوان کرد: گفت‌وگوی ادیان حرکت ارزشمندی است و امیدواریم این حرکت مستمر باشد و در سال‌های آینده شاهد توسعه و اعتلای گفت‌وگوی ادیان باشیم.
رئیس مرکز گفت و گوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب تلاش ارزنده‌ای در تقریب ادیان و گفت و گو بین ادیان دارد و حرکتهایی در داخل و خارج از کشور شکل گرفته است.
وی تصریح کرد: تمام ادیان به خدای یکتا و سعادت بشری اعتقاد داشتند و خداومحوری و توحید وجه امتیاز و وجه مشترک همه ادیان است و توحید به فطرت همه بشریت بر می گردد.
حجت السلام تسخیری عنوان کرد: امام رضا(ع) در مناظرات بر توحید تکیه دارد و در گفت و گوها و مناظرات توحید و خدا را در نظر می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: ریشه آسیب ها و مشکلات دوری از فطرت توحیدی و خدامحوری است و آن چه باعث کشتار و قتل و خونریزی و قدرت طلبی می شود دوری از گفتمان و مناظرات مسالمت آمیز است.
عضو شورای علمی و برنامه ریزی همایش امام رضا و گفت و گوی ادیان گفت: امروزه بشریت اگر به جای سرمایه هایی که در اتاق جنگ خرج می کرد یک هزارم آن را برای گفت و گوی ادیان صرف می کرد وضعیت جهان امروز به گونه ای دیگر بود.
وی اظهار کرد: رئیس جمهور آمریکا می گفت 7 هزار میلیارد دلار در جنگ های خاورمیانه ضرر کرده ایم اگر یک هزارم آن را برای گفت و گو می پرداخت شاهد جنگ در جهان نبودیم همان طور که عربستان اگر یک هزارم آن چه برای وهابیت خرج می کرد را صرف آبادانی می نمود دنیای بهتری داشتیم.
حجت السلام تسخیری بیان کرد: تا زمانی که خدامحوری را به بشریت برنگردانیم این وضعیت ادامه دارد و مشکلاتی بین ادیان وجود خواهد داشت، امروز حتی در خود ادیان نیز دچار اختلاف نظر شده اند.
وی خاطرنشان کرد: دین هیچ گاه بشریت را به خشونت دعوت نمی کند و گفت و گوی ادیان مسالمت آمیز است و دشنام و نفرین و لعن جایگاهی در گفت و گوی ادیان ندارد.
وی گفت: ادیان آسمانی و غیر آسمانی به دنبال خدا و آرامش بوده اند و اولین شعاری که پیامبر (ص) در دعوت از مردم سرداد خدامحوری بوده است.
خدامحوری فطرت انسان را بیدار و همه بشریت را متحد می کند و دوری از گفتمان مسالمت آمیز در مورد اشتراکات آسیب جدی برای بشریت است.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/69961/دشنام،-نفرین-و-لعن-جایگاهی-در-گفت‌وگوی-ادیان-ندارد
بستن   چاپ