عصر قم
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم عنوان کرد:
اتحاد فرهنگی؛ از مهم‌ترین ابزار و عامل نگهداری کشور
سه شنبه 15 آبان 1397 - 13:28:06
عصر قم -
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم، با بیان اینکه متاسفانه نسل جوان با دید منفی نسبت به فرهنگ بومی خود نگاه کرده و درواقع به مدرنیته چشم دوخته‌اند، گفت: مردم جامعه ما ضمن استفاده از فرصت ها و دستاوردهایی که فرهنگ مدرنیته در اختیارشان قرار می دهد، باید سطح دانش و آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهند تا بتوانند در حین استفاده از دستاوردهای مدرنیته، فرهنگ اصیل خود را نیز از نگه دارند.
عطاءالدین قاسمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه قم، با بیان اینکه نامگذاری 14 آبان‌ماه به عنوان روز "فرهنگ عمومی" خود نشان دهنده نقش فرهنگ در ارتقاء جامعه است، عنوان کرد: در واقع فرصتی است تا همه اقشار جامعه به این مسئله دقت کرده و نسبت به فرهنگ حاکم و آموزه های دینی جامعه ایرانی توجه کنند.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم ، گفت: انسان‌های بزرگی جهت حفظ و پاسداشت ارزش ها، هنجارها و به طور کلی فرهنگ کشور، حتی جان خود را فدا کرده اند، بنابراین "روز فرهنگ عمومی" فرصتی برای بازنگری به این قبیل فداکارای ها و جان نثاری هاست.
وی خاطر نشان کرد: فرهنگ، مجموعه‌ی ارزش ها، باورها و هنجارهای یک جامعه است؛ چه بسا دستاوردهای تمدنی نیز در شکل گیری فرهنگ یک جامعه موثرباشند، اما نیاز امروز جامعه ما، آشنایی با فرهنگ ایرانی اسلامی و عمل به آن است.
قاسمی بیان کرد: یکی از مهم ترین ابزار و عامل نگهداری کشور، اتحاد فرهنگی است؛ به طوری که فرهنگ می تواند همه ما را زیر یک چترواحد قرار دهد و نهایتا سبب همبستگی و انسجام اجتماعی شود.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم با اشاره به اینکه کشور ما نیز در برخی موارد مورد تهاجم فرهنگی قرار گرفته است، گفت: ایران نیز در میان تاثیر و تاثرات فرهنگی بین کشورها، در برخی موارد مصون نبوده اما آنچه که می تواند جامعه ما را از این تهاجمات تا حد زیادی حفظ کند، پایبندی به فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی است.
وی تصریح کرد: جامعه ما ضمن استفاده از برخی فرصت های دیگر فرهنگ ها، باید در جهت حفظ و پاسداشت فرهنگ اصیل خود بکوشد؛ البته دقت به عدم بروز تعارضات فرهنگی از اموری است که مسئولان و همه اقشار باید به آن توجه کنند.
قاسمی با بیان اینکه علت بروز برخی آسیب های اجتماعی و فرهنگی، گذر از سنت به مدرنیته است، خاطرنشان کرد: بی اعتنایی و بی مبالاتی مردم به خصوص نسل جوان نسبت به فرهنگ اصیل جامعه ایرانی یکی از مشکلات امروز جامعه است؛ متاسفانه نسل جوان با دید منفی نسبت به فرهنگ بومی خود نگاه کرده و درواقع به مدرنیته چشم دوخته اند.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قم بیان کرد: مردم جامعه ما ضمن استفاده از فرصت ها و دستاوردهایی که فرهنگ مدرنیته در اختیارشان قرار می دهد، باید سطح دانش و آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهند تا بتوانند در حین استفاده از دستاوردهای مدرنیته، فرهنگ اصیل خود را نیز از نگه دارند.
وی با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات جامعه ما سست شدن اعتقادات است، گفت: امروزه اعتقاد و عمل ما هماهنگی لازم را ندارند، برای مثال با وجود اینکه همه ما می دانیم که "ظلم" ناپسند بوده و در اسلام نیز نسبت به آن نهی شده است، در عین حال مظاهر ظلم به صورت گسترده در جامعه دیده می شود.
قاسمی در پایان تاکید کرد: با ارتقای سطح دانش و آگاهی در جامعه و با یاری جوانان فرهیخته می توان آنچه که میراث اصیل گذشتگان در جامعه است را بازیابی و بازنگری کرده و نسبت به حفظ فرهنگ اصیل ایرانی تلاش کرد؛ روز "فرهنگ عمومی" نیز فرصتی جهت این بازنگری است.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/69409/اتحاد-فرهنگی؛-از-مهم‌ترین-ابزار-و-عامل-نگهداری-کشور
بستن   چاپ