توزیع روزانه 4 هزار پرس غذا در موکب مسجد مقدس جمکران
يکشنبه 6 آبان 1397 - 13:37:54
|
|
عصر قم - مسئول آشپرخانه موکب مسجد مقدس جمکران عنوان کرد: روزانه چهار هزار پرس غذای گرم برای وعده ناهار در موکب مسجد مقدس جمکران در مسیر نجف تا کربلا در کنار عمود 1070 توزیع میشود. به گزارش ایسنا منطقه قم، ابوالفضل طالبی به تشریح گزارشی از خدمات ارائه شده توسط آشپزخانه موکب مسجد مقدس جمکران در مسیر نجف اشرف به کربلای معلی پرداخت وگفت: فعالیت آشپزخانه از نخستین ساعات ابتدایی هر روز با تعداد بیش از 60 خادم آغاز میشود. وی بیان کرد: آشپزخانه این موکب قبل از نماز صبح حدود یک هزار و 500 ظرف شله زرد بین زائران توزیع میکند؛ 20 کیلو پنیر نیز به همراه نان و چایی بهعنوان وعده صبحانه قبل از اذان صبح تا ساعاتی بعد از نماز صبح برای زائران در نظر گرفتهشده است. مسئول آشپزخانه موکب مسجد مقدس جمکران تصریح کرد: در حدود ساعت 11 توزیع وعده ناهار آغاز میشود که حدود چهار هزار پرس غذای گرم روزانه تا حدود ساعت سه بعدازظهر بین زائران توزیع می شود. طالبی خاطرنشان کرد: توزیع شربت از عرقیجات طبیعی، دمنوشهای گیاهی و چای از صبح تا نیمهشب بهصورت مداوم انجام می شود؛ 12 نفر برای پخت حلیم، 25 نفر برای پخت و آمادهسازی ناهار و حدود 15 نفر در پیشخوان در حال خدمت گذاری بوده و چهار نفر نیز برای پخت سمنو که از شب گذشته آغازشده فعالیت میکنند. مسئول آشپرخانه موکب مسجد مقدس جمکران تاکید کرد: بیشتر هزینههای موکب و آشپزخانه مسجد مقدس جمکران مردمی و با کمک خیرین انجام شده است و این خدمات دهی به مدت هشت روز تا شب اربعین ادامه دارد. انتهای پیام
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/68917/توزیع-روزانه--4-هزار-پرس-غذا-در-موکب-مسجد-مقدس-جمکران
|