عصر قم
هزينه‌هاي مديريت آلودگي هواي قم از کل اعتبارات استان بيشتر است
شنبه 7 مرداد 1396 - 1:02:46 PM
مهر

قم انلاين- محسن اوروجي با اشاره به اقدامات انجام شده در راستاي جلوگيري از آلودگي هوا در استان قم، اظهار کرد: هزينه‌هاي جلوگيري از گسترش بيابان در قم آن‌قدر بالاست که حتي کل اعتبارات استان هم کفاف آن را نمي‌دهد و نياز به اقدام ملي در اين زمينه داريم.

مديرکل مديريت بحران استان قم با اشاره به لزوم حرکت ملي در راستاي بحران زيست محيطي درياچه نمک، افزود: بايد از سازمان‌هاي ملي که در اين زمينه ذي صلاح هستند پيگيري شده و اين نگراني را در استان‌هاي اطراف هم به وجود آوريم.

وي به داخلي بودن منشأ آلودگي‌هاي هواي استان اشاره کرد و گفت: عمدتا در اين فصل منشأ آلودگي‌هاي هواي قم از شرق استان و جنوب سمنان است.

بحران درياچه نمک حاصل قطع حقابه اين منطقه در بالادست است

اوروجي با اشاره به اينکه بحران درياچه نمک حاصل قطع حقابه اين منطقه در بالادست بوده است، تأکيد کرد: اين بحران براي همه استان‌هاي حوزه درياچه نمک مشکلاتي را ايجاد خواهد کرد و هزينه مديريت آن را تنها استان قم نبايد بپردازد.

مدير کل مديريت بحران استان قم ادامه داد: تا حدودي اين حساسيت سازي در همايش ملي درياچه نمک که در قم برگزار شد ايجاد شد اما بايد ادامه پيدا کند، مي‌توان با دعوت از 6 دانشگاه علوم پزشکي استان‌هاي اطراف عواقب اين آلودگي‌ها بر سلامت مردم بررسي شده و اين حساسيت بيش از گذشته ايجاد شود.

وي با تأکيد بر ضرورت مطالبه مستند و همراه با آمار و ارقام از مسئولان ملي، بيان کرد: براي اينکه از مسئولان کشوري مطالبه‌گري کنيم اعداد و ارقام براي ما تعيين کننده است، تا اعداد و ارقام نداشته باشيم نمي‌توانيم به صورت مستند در سطح ملي چيزي را طلب کنيم.

ضرورت افزايش دستگاه‌هاي سنجش آنلاين آلودگي هوا

اوروجي در همين رابطه به ضرورت افزايش دستگاه‌هاي سنجش آنلاين آلودگي هوا اشاره کرد و گفت: درحال حاضر سيستم پل حجتيه آنلاين شده است، دو سيستم ديگر هم در حال فعال شدن هستند اما نياز به افزايش ايستگاه‌هاي سنجش هوا وجود دارد.

سازمان محيط زيست تا سال گذشته اصلا منشأ گرد و غبار داخلي را در قم قبول نداشت

مدير کل مديريت بحران استان قم روند ايجاد حساسيت را رو به رشد ارزيابي کرد و افزود: سازمان محيط زيست کشور تا سال گذشته اصلا منشأ گرد و غبار داخلي را در استان قم قبول نداشت و ريالي به منظور مديريت اين مشکل به استان قم که يکي از منشأهاي اصلي گرد و غبارها در کشور است اختصاص داده نشده بود.

اوروجي همت و همراهي دانشگاه علوم پزشکي را هم در ارائه اين آمار مستند ضروري ارزيابي و تصريح کرد: اعلام آمار کساني که در روزهاي همراه با گرد و غبار به مراکز درماني مراجعه مي‌کنند مي‌تواند بسيار اثرگذار باشد و مي‌توانيم به اين طريق روزهايي که آلوده است حساسيت‌هاي بيشتري در مسئولان کشوري ايجاد کنيم.


http://www.Qom-Online.ir/fa/News/6276/هزينه‌هاي-مديريت-آلودگي-هواي-قم-از-کل-اعتبارات-استان-بيشتر-است
بستن   چاپ