عصر قم -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به افزایش جوجه ریزی مرغ گوشتی در 6 ماه گذشته در قم، گفت: این رشد جوجه ریزی که افزایش عرضه گوشت مرغ به بازار قم را درپی داشته و دارد با همراهی مرغداران و تشکلهای طیور استان محقق شد و سازمان جهاد کشاورزی این روند رشد تولید را با قدرت بیشتر ادامه خواهد داد.
وی افزود: در همین خصوص در 6 ماهه دوم سالجاری 6 میلیون و 750 هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای مرغ گوشتی استان انجام شد، در حالی که سال گذشته در زمان مشابه این رقم پنج میلیون و 600 هزار قطعه بود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: بر اساس نیاز سنجی صورت گرفته، برای افزایش ظرفیت مرغداریهای مرغ گوشتی در استان قم تدابیر لازم اندیشیده شدهاست و سازمان جهاد کشاورزی قم در این رابطه از سرمایه گذاران با تسهیل فرآیند صدور مجوز، اختصاص زمین و اعتبارات بانکی حمایت میکند.
http://www.Qom-Online.ir/fa/News/594375/جوجهریزی-مرغ-گوشتی-قم-در-6-ماه-دوم-امسال-20-درصد-افزایش-یافت