عصر قم
حجت الاسلام و المسلمین حسینی قزوینی:
امام صادق(ع) دغدغه پاسخگویی به شبهات را داشتند
دوشنبه 18 تير 1397 - 02:37:13
قم آنلاین -
مدیر مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر(عج) عنوان کرد: در عصر حاضر که مواجه با سیل عظیم شبهات هستیم، آنها که در حوزه پاسخگویی به شبهات کار می کنند ارزش کار خود را بدانند که امام صادق(ع) بر امر آموزش شاگردان برای پاسخگویی به شبهات و مناظره با مخالفان اهتمام داشتند.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسینی قزوینی شامگاه یک شنبه در مراسم عزای امام صادق(ع) در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س) با اشاره به روایتی از امام ششم(ع) عنوان کرد: امام صادق(ع) فرمودند از خداوند آنچنان بترس گویی او را می بینی، اگر ایمانت آنقدر نیست که اینگونه باشی پس یقین داشته باش که خدا تو را می بیند، پس اگر بدانی و گناه کنی نسبت به خدای عالم بی مهر هستی.
مدیر مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر(عج) با بیان اینکه امام خمینی(ره) می فرمودند سرمنشا تمام گناهان ما به ضعف ایمان و اینکه خدا را بر خود ناظر نمی بینیم، برمیگردد، ادامه داد: چنانچه برای نظارت خدا به اندازه حضور یک کودک 3 یا 4 ساله اهمیت قائل شویم، دیگر گناه نمی کنیم.
وی در ادامه به نگاه بزرگان اهل سنت به امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: با اینکه دشمنان در طول تاریخ تمام تلاش خود را به کار بردند تا نقطه ضعفی در زندگی ائمه پیدا کنند و با آن جایگاه این بزرگواران را مخدوش و ایشان را نزد مردم بی آبرو کنند، اما نه تنها چیزی پیدا نکردند بلکه بزرگانشان تعابیر ارزشمندی در وصف ائمه بیان کردند.
حسینی قزوینی افزود: "ذهبی" که آوازه ای بلند در دشمنی با اهل بیت(ع) داشته است، در مقابل بزرگی و عظمت امام صادق تسلیم است. وی در کتاب تاریخ اسلام در خصوص امام صادق(ع) تعبیری دارد که «مناقب و فضائل امام صادق(ع) فزون تر از اینهاست و او صلاحیت خلافت دارد». یا در جای دیگر می گوید «من هرگز فقیه تر از امام صادق ندیده ام».
مدیر مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر(عج) با اشاره به شاگردی کردن ابوحنیفه نزد امام صادق(ع) طی دو سال حضور ایشان در کوفه، بیان کرد: وی می گوید اگر آن دو سال نبود ابوحنیفه هلاک و بیچاره بود. ابن تیمیه نیز در جای دارد که «تاریخ همچون امام صادق(ع) را سراغ ندارد».
وی با اشاره به اینکه غالب بزرگان اهل سنت افتخار شاگردی امام صادق(ع) را داشته اند، اظهار کرد: ابن تیمیه در جایی می گوید بزرگان و پیشوایان ما علوم را از محضر امام صادق(ع) گرفته اند.
حسینی قزوینی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) مبنی بر اینکه اگر تمام دنیا را بگردید علوم صحیح اسلامی را جز از در خانه اهل بیت(ع) پیدا نخواهید کرد، گفت: از بزرگترین خدمات امام ششم به دنیای علم، تربیت شاگردانی بود که هریک چون ستاره ای در آسمان علوم اسلامی می درخشند.
وی با بیان اینکه از بزرگترین دغدغه های امام صادق(ع) پاسخگویی در برابر نشر شبهات گوناگون بود، ادامه داد: امام صادق(ع) علمای شیعه را چون مرزبانانی می دانند که از مرزهای اسلامی در برابر ورود شبه افکنان دفاع می کنند، ایشان می فرمایند کسانی که در حوزه پاسخگویی به شبهات تلاش می کنند یک میلیون بار افضل از کسانی هستند که در میدان نبرد حق علیه باطل جهاد می کنند، چراکه اینان از دیم مسلمانان دفاع می کنند.
وی گفت: در عصر حاضر که مواجه با سیل عظیم شبهات هستیم، آنها که در حوزه پاسخگویی به شبهات کار می کنند ارزش کار خود را بدانند که امام صادق(ع) بر امر آموزش شاگردان برای مناظره با مخالفان اهتمام داشتند.
حسینی قزوینی در پایان بر مطالعه و ورود به میدان پاسخگویی به شبهات و مناظره با مخالفان بر اساس آموزه های امام صادق(ع) تاکید کرد.
گفتنی است مراسم شب شهادت امام صادق(ع) با نوحه خوانی مداح اهل بیت(ع) و سینه زنی ادامه داشت.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/41919/امام-صادق(ع)-دغدغه-پاسخگویی-به-شبهات-را-داشتند
بستن   چاپ