عصر قم
مادر شهید جنابان:
استقامت و صبر از توصیه های شهید جنابان بود
شنبه 9 تير 1397 - 10:00:14
قم آنلاین - قم - مادر شهید سید محمد ابراهیم جنابان با اشاره به این که شهیدان با نثار جان خود به ما درس استقامت دادند، گفت: اگر امروز می توانم با افتخار درباره فرزند شهیدم سخن بگویم به خاطر توصیه همیشگی او به صبر و استقامت است.
به گزارش ایرنا، حاجیه سعادتمند روز پنجشنبه در دیدار حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا قاسمی نیا معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش وجعفر مسلمی رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان قم با خانواده شهید جنابان، بااشاره به وصیت نامه شهید اظهار کرد: یکی از توصیه های همیشگی ایشان تقید به احکام شرعی، صله رحم و رعایت حجاب توسط زنان درجامعه اسلامی بود.
وی با بیان این که شهید از جمله همان سربازان داخل گهواره بود که امام خمینی(ره) درسال 42 برای شروع نهضت انقلاب اسلامی به آنها امید داشتند؛ گفت: محمد ابراهیم پیش از پیروزی انقلاب اسلامی با اینکه سن زیادی نداشت با حضور در مسجد و مکان های مذهبی که کانون های مبارزه علیه شاه بودند، وارد مبارزات شد و به دلیل شکستن قاب عکس شاه در ایستگاه قطار دستگیر شد.
وی افزود: او پس از پیروزی انقلاب اسلامی با شروع جنگ تحمیلی در جبهه ها حضور یافت و درزمان شهادتش 23 سال داشت و حتی ازدواج هم نتوانست از شور و شوقش برای شهادت بکاهد و مانع حضورش در جبهه شود.
* شهید جنابان در حفظ بیت المال بسیار دقیق بود
سید محمد رضا جنابان برادر شهید نیز دراین دیدار گفت: گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان در ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت در جامعه موثر است و نسل جوان را بیشتر با هدف ها و آرمان های آنها آشنا می سازد و معرفی این شهیدان می تواند الگوی مناسبی برای نسل فعلی باشد.
وی بر تداوم راه و اندیشه شهیدان و ثبت خاطرات و رفتار آنها تاکید و خاطرنشان کرد: شهید سید محمد ابراهیم جنابان از نیروهای عملیاتی بود و همیشه در خط مقدم جبهه حضور داشت.
وی بیان کرد: برای پیروی از راه شهیدان باید ابتدا با روحیات، اخلاق و رفتار آنها به خوبی آشنا شویم تا در مرحله بعد بتوانیم از پیروان راستین آنها باشیم و راهشان را ادامه دهیم و رسانه ها در این زمینه نقش موثری دارند.
وی به بیان خاطره هایی از شهید پرداخت و با بیان اینکه او به رعایت حق الناس و احکام شرعی بسیار پایبند بود، گفت: این شهید در یکی از مرخصی های خود که به قم آمده و در بخش جمع آوری کمک های نقدی مردم مشغول شمارش و دسته بندی پول ها بود، هنگامی که به دیدن او رفتم، به من گفت که این پول ها یک ریال آن هم حساب دارد و امانت مردم است و نزد ما پشیزی ارزش ندارد.
* شهید جنابان گمنام بودن را دوست می داشت
سید محمد جواد جنابان یکی دیگر از برادران شهید نیز در این دیدار گفت: شهید جنابان از ورزشکارانی بود که در چند رشته ورزشی مانند کشتی و بسکتبال فعالیت داشت.
وی با اشاره به این شهید گرانقدر همیشه دوست داشت در گمنامی زندگی کند، اظهار کرد: ایشان به رعایت حق بیت المال بسیار مقید بود و به ما هم این مساله و رعایت حق الناس را تاکید می کرد.
وی خاطرنشان کرد: شهید هر بار که مجروح می شد، تا اندکی بهبودی می یافت، قبل از بهبودی کامل دوباره به جبهه بازمی گشت.
وی با بیان این که شهید جنابان هم انسانی مومن و اهل عبادت و هم اهل شوخی بود، تصریح کرد: شهید جنابان با همه تیپ ها و قشرهای جامعه رفیق و همراه بود، از این رو در تشییع پیکر مطهرش از همه اقشار حضور داشتند.
شهید سید محمد ابراهیم جنابان در 22 مهر سال 1342 در قم متولد شد و پس از سال ها مجاهدت در جبهه های نبرد و وجود جراحت های فراوان در 10 تیر 1365 در منطقه مهران، ارتفاعات قلاویزان درعملیات کربلای یک، هنگامی که معاون فرمانده گردان امام سجاد(ع) بود به شهادت رسید و پیکر مطهرش در گلزار شهدای علی ابن جعفر(ع) قم به خاک سپرده شد.
7406/ 6133/

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/41589/استقامت-و-صبر-از-توصیه-های-شهید-جنابان-بود
بستن   چاپ