عصر قم
نظارت بر سلامت غذای معتکفین در قم
سه شنبه 14 فروردین 1397 - 1:52:32 PM
مهر

قم انلاین- محمد نیک‌پور به انجام بازرسی‌های بهداشتی لازم جهت تأمین و حفظ سلامت معتکفین اشاره کرد و اظهار داشت: فعالیت بازرسان در این زمینه از ساعات اولیه روز آغاز و تاساعاتی از بامداد با توزیع سحری معتکفین ادامه داشت و روزانه 30 هزار غذا به صورت 15 هزار سحری و 15 هزار افطاری از مرحله اول تهیه تا توزیع مورد نظارت و کنترل قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان مرکز بهداشت ضمن حضور در محل‌های برگزاری اعتکاف و نظارت بر بهداشت محیط، نظارت بر اجزاء محیط پیرامونی این اماکن را نیز در دستور کار داشتند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان قم از شبکه‌های آبرسانی و مخازن آب آشامیدنی، آشپزخانه‌ها و محل‌های تهیه غذای معتکفین به عنوان بخشی از این بازرسی‌ها نام برد و افزود: کنترل مواد اولیه مصرفی، پخت غذای سحری و افطاری نیز با نظارت‌های لازم انجام شد.

نیک پور با تأکید بر ادامه نظارت‌ها در مراحل بعدی نیز خاطرنشان کرد: حتی بر روند تهیه و بسته بندی مواد غذایی، کنترل دمای غذا قبل از بسته بندی، نحوه بسته بندی، نحوه نگهداری و همچنین انتقال و توزیع غذا نظارت‌های دقیق اعمال شد.


http://www.Qom-Online.ir/fa/News/25872/نظارت-بر-سلامت-غذای-معتکفین-در-قم
بستن   چاپ