قم انلاین- محمد نیکپور به انجام بازرسیهای بهداشتی لازم جهت تأمین و حفظ سلامت معتکفین اشاره
کرد و اظهار داشت: فعالیت بازرسان در این زمینه از ساعات اولیه روز آغاز و
تاساعاتی از بامداد با توزیع سحری معتکفین ادامه داشت و روزانه 30 هزار غذا
به صورت 15 هزار سحری و 15 هزار افطاری از مرحله اول تهیه تا توزیع مورد
نظارت و کنترل قرار گرفت.
وی افزود: کارشناسان مرکز بهداشت ضمن حضور در محلهای برگزاری اعتکاف و
نظارت بر بهداشت محیط، نظارت بر اجزاء محیط پیرامونی این اماکن را نیز در
دستور کار داشتند.
معاون فنی مرکز بهداشت استان قم از شبکههای آبرسانی و مخازن آب
آشامیدنی، آشپزخانهها و محلهای تهیه غذای معتکفین به عنوان بخشی از این
بازرسیها نام برد و افزود: کنترل مواد اولیه مصرفی، پخت غذای سحری و
افطاری نیز با نظارتهای لازم انجام شد.
نیک پور با تأکید بر ادامه نظارتها در مراحل بعدی نیز خاطرنشان کرد:
حتی بر روند تهیه و بسته بندی مواد غذایی، کنترل دمای غذا قبل از بسته
بندی، نحوه بسته بندی، نحوه نگهداری و همچنین انتقال و توزیع غذا نظارتهای
دقیق اعمال شد.