عصر قم
آیت الله جوادی آملی:
اموال مردم باید به سمت بخش تولید هدایت شود
سه شنبه 14 فروردين 1397 - 11:34:28
قم آنلاین - قم- آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید گفت: تا زمانی که ثروت‌های مردم در ساختمان‌های خالی محبوس می‌شود، شاهد تولید نخواهیم بود، باید اموال آنان به سمت بخش تولید هدایت شود.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از شهرداری، وی دردیدار سقائیان نژاد شهردار قم، اظهار داشت: چندین سال است که صحبت از اقتصاد مقاومتی در جامعه می شود و از سوی دیگر اکثر قریب به اتفاق ساختمان‌های چند طبقه در شب، خاموش هستند،یعنی بخش زیادی از اموال مردم در ساختمان‌های خالی حبس شده، این به معنی عدم ورود اموال آنان به بخش تولید است.
وی اظهار داشت: مشکلات قابل حل است و باید بودجه کشور به بخش تولید هدایت و از این بخش عوارض دریافت شود.
آیت الله جوادی آملی دربخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: همه کارهایمان درزندگی باید صبغه دینی داشته باشد و بدانیم اگر به بیت المال دست درازی کردیم، این غده بدخیم است که آبروی ما را می برد.
وی افزود: آبرو برخلاف خون متعلق به انسان نیست، اگر کسی کشته شود، اولیای دم او می‌توانند رضایت بدهند و قاتل اعدام نشود ، اما درصورت تجاوز به عنف به یک زن،متجاوز اعدام می‌شود،چون آبرو و عفت یک زن برای خداست.
استاد برجسته حوزه علمیه قم افزود: خداوند انسان را آزاد خلق کرده، اما به او اجازه نداده که آبروی خودش را از بین ببرد، انسان مالک آبروی خود نیست، بلکه مالک آن پروردگار می باشد.
وی اظهار داشت: اختلاس و حقوق نجومی دست درازی به بیت المال است که آبروی فرد متخلف را می‌برد، با کسب کاذب نمی‌توان شهر قم را اداره کرد.
وی دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه ریزی در ورود به پروژه‌های عمرانی اظهار کرد: اگر بودجه برای پروژه ای نیست، نباید وارد آن شویم.
آیت الله جوادی آملی ادامه داد: ممکن نیست که کسی قدمی برای خدا بردارد، اما خداوند چند برابر به او اجر بدهد، فیض خدا روان است، اقدامات شهرداری قم در احداث تقاطع‌های غیر هم سطح در بلوار عمار یاسر و بلوار جمهوری قابل تقدیراست.
وی با اشاره به پشتکار زیاد مردم قم برای کسب و کار، گفت: این شهرکویری است و بهترین فرش ابریشمی در آن تولید می‌شود، با پرداختن به هنر بافت فرش می‌توان اشتغال ایجاد کرد، بسیاری از افراد با این هنر آبرومندانه زندگی می‌کردند، معادلی برای فرش قم در شهرهای دیگر وجود ندارد.
وی ادامه داد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی برده بودیم و کار فروش نفت و درآمد آن در اختیار دربار بود، کشورمان پس از پیروزی انقلاب به عظمت رسید، آزادی و استقلال را با انقلاب اسلامی به وجود آوردیم و از زمین به آسمان رسیدیم.
شهردار قم نیز دراین دیدار گفت: برنامه قم 1400 را تدوین کردیم تا براساس این برنامه حرکت کنیم، شهرداری نهادی است که از تولد تا مرگ با مردم سر و کار دارد، بودجه این نهاد از عوارض تامین می‌شود و به همین دلیل تکریم مردم اهمیت زیادی دارد.
سید مرتضی سقائیان نژاد افزود: در شهرداری قم برای مدیریت درآمد و هزینه تلاش می‌کنیم، دستور کار ما دراین نهاد درست عمل کردن است.
وی خاطرنشان کرد: بودجه شهرداری در سال 95، یکهزار و 300 میلیارد تومان بود که در پایان سال، 103 درصد تحقق پیدا کرد، این بودجه در سال 96 به دو هزار و 200 میلیارد تومان رسید، بودجه شهرداری قم به فروش تراکم وابسته است و شاهد رکود در صنعت ساختمان در این شهر بودیم، با این وجود بودجه سال گذشته 87 درصد تحقق پیدا کرد.
وی با اشاره به وضعیت تولید زباله قم اظهار کرد: روزانه 700 تن زباله در این شهر تولید می‌شد که تنها 700 کیلوگرم از آن در گذشته مورد بازیافت قرار می‌گرفت، امروز روزانه 70 تن زباله بازیافت می‌شود، البته این عدد رو به رشد است.
6133/

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/25816/اموال-مردم-باید-به-سمت-بخش-تولید-هدایت-شود
بستن   چاپ