عصر قم
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد:
لزوم تعامل حوزه و دانشگاه در حوزه سلامت اسلامی
شنبه 28 بهمن 1396 - 9:47:37 AM
ایسنا - علمی و آموزشی
قم آنلاین - عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در حوزه سلامت اسلامی و معنوی باید تعامل میان حوزه و دانشگاه صورت پذیرد تا بتوان این آموزه های اسلامی و دینی را در کار طبابت نیز تبیین نمود.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد احمدی صبح امروز در پنجمین همایش ملی سلامت معنوی در سالن همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با نگاهی به ویژگی های مهم اطباء از نظر اسلام عنوان کرد:از نظر اسلام طباطبت در معنویت عجین است و پزشکان طبق معنویت اسلامی به رسالت خود جامه عمل می پوشانند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: پزشکانی که بر اساس معنویت و ارزش های اسلامی به طبابت می پردازند خود الگوی بزرگی در جامعه خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد:همچنین باید تلاش شود بیمارستان‌ها و مطب‌ها نیز اسلامی باشند و همه در جهت رضای خدا به نجات بیماران و دردمندان بپردازند.
حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی بیان کرد:پزشکانی که طبق آموزه های دینی و اسلامی تربیت می شوند و به فعالیت می پردازند جایگاه مهمی در جامعه دارند.
وی تصریح کرد:در حوزه سلامت اسلامی و معنوی باید تعامل میان حوزه و دانشگاه صورت پذیرد تا بتوان این آموزه های اسلامی و دینی را در کار طبابت نیز تبیین نمود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: در گذشته اطباء خود جهت درمان به سوی بیماران می رفتند و در حق الزحمه هر آن چه در توان بیمار بود مطالبه می کردند این الگوی مهمی برای اطباء و پزشکان امروز است .
وی گفت:برخی از پزشکان در برابر کار خود دستمزدهای بالایی را از بیماران اخذ می کنند در حالی که این شغلی الهی و معنوی است و ارزش والایی دارد.
حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی عنوان کرد:پزشکان و اطباء مومن در راه رضای خدا به نجات افراد می پردازند و در طبابت قدم برمی دارند.
وی خاطرنشان کرد:ما حتی در طول تاریخ اطبایی داشتیم که علاوه بر کار خود در کسوت روحانیت نیز به فعالیت می پرداختند و با روی گشاده و طبق آموزه های دینی دردها را تسکین می دادند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: در هر کسوت و شغلی هستیم باید خود را از آن خدا بدانیم و در امور معنویت پیشه کنیم چرا که ما از آن خدا هستیم و به سوی او می رویم.
حجت‌الاسلام والمسلمین احمدی اظهار کرد: پزشکان قدر شغل خود را بدانند نجات یک انسان نجات به منزله نجات بشریت است و ارزش بهای زیادی دارد پزشکان در طول روز چند تن را نجات می دهند و این ها اجر و پاداش زیادی دارد پس این شغل را قدر بدانید.
وی گفت:چنین جایگاهی در طباطبت و درمان را نباید با پول و مادیات عوض کرد این معنویت اسلامی است از این رو در زندگی خدا را از یاد نبریم و در عمل نیز آن را پیاده کنیم سفارش بزرگترین علما در معنویت اسلامی همین یاد خداست.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: تحقق سلامت معنوی در جامعه اهمیت زیادی دارد امید است با پیشرفت و تعالی پزشکی،هر روز شاهد ارتقای سلامت معنوی و اسلامی در جامعه نیز باشیم.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/22306/لزوم-تعامل-حوزه-و-دانشگاه-در-حوزه-سلامت-اسلامی
بستن   چاپ