عصر قم
بازدید سرپرست پژوهشگاه رویان از مرکز درمان ناباوری جهاددانشگاهی قم
شنبه 21 بهمن 1396 - 4:06:55 PM
ایسنا - علمی و آموزشی
قم آنلاین - سرپرست پژوهشگاه رویان و عضو هیئت امنای جهاددانشگاهی کشور و معاون خدمات تخصصی درمان این پژوهشگاه با حضور در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری از بخش های مختلف این مرکز بازدید کردند.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه قم، دکتر شاهوردی سرپرست پژوهشگاه رویان و دکتر وثوق معاون خدمات تخصصی درمان پژوهشگاه رویان با حضور در مرکز تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی واحد استان قم با فعالیت های این مرکز آشنا شدند.
در این دیدار دکتر محمدحیدری رئیس جهاددانشگاهی ضمن ارایه توضیحاتی در خصوص بخش‏های مختلف این مرکز، به ارایه آمارهایی در خصوص فعالیت های پژوهشی و علمی در بخش هایی چون پژوهش های سلولی، بانک خون بندناف و.. ارایه کرد.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم گفت: مرکز تخصصی ناباروری جهاددانشگاهی واحد استان قم تا کنون موفق عمل کرده است و با توجه به فعالیت مرکز درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی و برخورداری از طرح حمایت از زوجین نابارور، ولی خوشبختانه با تلاش همکاران این مرکز، تا کنون هیچ اثر منفی در جذب بیماران در این مرکز ایجاد نشده است، همچنین به مسئولین دانشگاه علوم پزشکی نیز اعلام همکاری در همه زمینه‎ها از سوی مرکز درمان ناباروری جهاد شده است.
وی افزود: از دیگر توفیقات این مرکز می توان به پرداخت دیون مرکز و ارتقای وضعیت مالی این مرکز و همچنین تعامل مثبت با نهادهایی چون دانشگاه علوم پزشکی و... اشاره کرد که این مساله باعث شده است که امروز فعالیت ها در شرایطی امن و با سطح تمرکز بالاتر انجام شود.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان قم بیان کرد: مهمترین سرمایه جهاددانشگاهی اعتماد و اعتباری است که در جامعه دارد و به همین شکل باید در زمینه رفع آسیب هایی که ممکن است در کار ایجاد شود تلاش کرد؛ محققان به سختی در حال تلاش هستند که در جهت توسعه فعالیت ها و همچنین جلوگیری از آسیب هایی که ممکن است در هر رشته علمی ایجاد شود تلاش کنند.
فعالیت درمان ناباروری جهاد قم تحت لیسانس رویان
وی بیان کرد: علاقه مند هستیم که تحت لیسانس رویان که مایه افتخار جهاددانشگاهی و نظام اسلامی از حیث توسعه علمی است، فعالیت خود را ادامه دهیم؛ زیرا بحث ناباروری و فعالیت هایی در حوزه سلول درمانی و... با رویان عجین شده است و قطب سلول درمانی و پژوهش های مرتبط به سلوله های بنیادی در کشور است و اتصال هرچه بیشتر پژوهشگران این مرکز در آینده می تواند از نظر فنی و علمی نیز آثار مثبتی در کار آنها ایجاد کند.
جهادگران قم قدردان فضای خدمت گذاری در این محیط باشند در این دیدار و پس از ارایه توضیحات و ارایه گزارش فعالیت های بخش های مختلف مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سایر بخش های پژوهشی جهاددانشگاهی، دکتر عبدالحسین شاهوردی عضو هیئت امنای جهاددانشگاهی کشور در سخنانی با اشاره به فعالیت ارزشمند جهاددانشگاهی قم گفت: مجموعه جهاددانشگاهی نسبت به فعالیت های واحدهای مختلف، همواره دیدگاه حمایتی داشته و دارد و قطعا برای رشد و توسعه فعالیت های واحدها از هیچ حمایت و کمکی دریغ نخواهد کرد.
وی افزود: پژوهشگران به یاد داشته باشند که هیچ کسی در پژوهش جای کسی را تنگ نمی کند زیرا پژوهش دارای بخش های بسیار مختلفی است که واحد های مختلف می توانند به تکمیل حیطه کاری هم اقدام کنند.
وی تصریح کرد: وجود دکتر حیدری در جهاددانشگاهی واحد استان قم یک نعمت و فرصت است زیرا با پشت کاری که در ایشان سراغ داریم، مطمئن هستیم در جهت توسعه فعالیت های مرکز با موفقیت عمل خواهد کرد.
عضو هیئت امنای جهاددانشگاهی کشور بیان کرد: دقت نظرات و حوصله و صبر در عرصه علمی باید بالاتر از حد طبیعی باشد زیرا در کار علمی و پژوهشی میانبری وجود ندارد و هرجایی که این تلاش صورت گیرد قطعا هزینه های زیادی به بار خواهد داشت.
وی گفت: مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی قم مجموعه بسیار خوبی است و نسبت به مراکزی که بازدید کرده ایم از حیث فیزیکی و روش های درمانی و تجهیزات و نیروی انسانی شرایط بسیار خوبی دارد.
وی تصریح کرد: جهادگران و پژوهشگران باید قدردان تلاش در این فضا باشند زیرا هم خدمتگذار مردم هستند و هم مسیر نویی را ایجاد کرده‌اند؛ اگر در این مسیر قوام پیدا کنید هیچ کس نمی تواند به شما آسیب بزند؛ ممکن است تلاش هایی علیه عده‌ای انجام شود ولی اگر ریشه ای و علمی کارکنید قطعا هیچ خدشه ای به این کار وارد نمی شود.
دکتر شاهوردی بیان کرد: جهادگران قم باید از فضای معنوی حرم حضرت معصومه(س) استفاده کنند؛ کارگروه‌هایی در رویان شکل می دهیم که نمایندگانی از دو مرکز باشند که در یک جمع علمی توانایی ها و امکانات را به اشتراک بگذارند و یک برنامه علمی را با کمک هم ترسیم کنند .
وی تصریح کرد: هر گروه علمی ارائه ای از توانمندی های گروه خود ایجاد کند و پس از این کار می تواند از تجربیات هم استفاده کنید.
سرپرست پژوهشگاه رویان بیان کرد: کار درمان در حوزه دولتی با توجه به اینکه جنس ناباروری جنس خاص و پرهزینه و حساسی است بسیار سخت است و قطعا در این زمینه همدلی است که حرف اول را می زند و قطعا نهاد همدلی چون این مرکز می تواند همه امورات مرتبط به بیماران این بخش را به خوبی و با کیفیت بالاتری مدیریت کند و به همین خاطر است که بسیاری از مراکز دانشگاه علوم پزشکی پس از مشاهده سختی کار این وظیفه را به جهاددانشگاهی واگذارکردند.
تعدد مراکز درمان ناباروری، یک فرصت جدید است
در ادامه دکتر دکتر وثوق نیز با اشاره به اهمیت خدمت رسانی در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی گفت: تعدد مراکز درمانی در این حوزه تهدید نیست بلکه فرصتی است که می تواند فعالیت های این مرکز را متمایز کند.
وی افزود: وقتی خدمات یونیک و حضور متخصصان قوی و با تجربه و خوشنام و آمار مثبت درمانی این مرکز به خوبی در جامعه منعکس شده است قطعا در آینده نیز باید از این سرمایه برای ارتقای امور بهره برداری شود؛ با توجه به نرخ بالای ناباروری و جمعیت جوان کشور و استان قم، این استان ظرفیت ایجاد مراکز مختلف درمانی در این حوزه را دارد.
معاون خدمات تخصصی درمان پژوهشگاه رویان با ذکر اهمیت تعامل مثبت با دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: تکمیل زنجیره خدمات درمانی این مرکز می تواند عامل متمایز کننده مرکز درمان فوق تخصصی جهاددانشگاهی باشد؛ همچنین مراکز پژوهشی باید از پراکنده کاری دست بردارند زیرا بهتر است یک یا دو کار مهم و عمیق انجام شود، سعی کنید از کارهایی که ممکن است به فعالیت ها لطمه بزند خودداری کنید.
وی در پایان نیز بر لزوم توکل به خدا و انجام کار خالصانه برای خدمت به مردم و بیماران تاکید کرد.
گفتنی است در این جلسه دو طرف بر افزایش مشارکت علمی در بخش های مختلف تاکید کردند.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/21177/بازدید-سرپرست-پژوهشگاه-رویان-از-مرکز-درمان-ناباوری-جهاددانشگاهی-قم
بستن   چاپ