عصر قم
معاون استاندار قم تاكید کرد:
ضرورت استفاده از ظرفیت رسانه ها برای ترویج فرهنگ مصرف نان سبوس دار
سه شنبه 17 بهمن 1396 - 1:34:15 PM
ایسنا - سیاسی
قم آنلاین - معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار قم بر ضرورت استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای ترویج فرهنگ مصرف نان سبوس دار در قم تاكید كرد.
به گزارش ایسنا منطقه قم، شورای سیاست گذاری گندم، آرد و نان استان به ریاست مهرداد غضنفری معاون امور اقتصادی و توسعه منابع ذاستانداری قم برگزار شد.
غضنفری با اشاره به اهمیت سلامت غذایی سالم در حوزه های مختلف سلامت و امنیت اجتماعی، اظهار کرد: همه دستگاه‌های اجرایی و نظارتی و نیز اصناف خود را ملزم بدانند تا بر روند تولید، فرآوری و عرضه محصولات غذایی بویژه نان نظارت مستمر داشته باشند.
معاون استاندار قم با تأکید بر لزوم فرهنگ سازی استفاده از آرد سبوس دار در تهیه نان، اضافه کرد: ترویج این باور که نان سبوس دار بخش مهمی از سبد غذایی در جامعه باشد با تعامل همه دستگاه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های رسانه ای در استان قم امکان پذیر است.
وی نظارت جامع را حلقه گمشده در بسیاری از امور دانست و افزود: ماهیت اصلی شورای سیاست گذاری گندم، آرد و نان، وظایف نظارتی است واین شورا بایستی دلائل بروز مشکلات و تخلفات را ریشه یابی و برای آنها راهكار ارائه كند.
رییس شورای سیاست گذاری گندم، آرد و نان استان با بیان ضرورت تشکیل کمیته هایی برای بررسی و تحلیل راهکارهای برون رفت از مشکلات بخش آرد و نان در همه ابعاد اقتصادی، بهداشتی و ... خاطر نشان کرد: باید همه اعضا اعم از دستگاهها اجرایی، نظارتی و اتحادیه ها با پذیرش نظر جمعی و بر اساس مصالح جامعه برای رفع موانع موجود اقدام کنند.
لازم به ذکر است در این جلسه مباحثی پیرامون تعدد نانوایی ها بر اساس تراکم جمعیتی، کیفیت و عرضه گندم، آرد و پخت نان در سطح استان، استاندارد و تخلفات نانوایی‌ها در بخش های دولتی و آزاد پز مورد بررسی وتصمیمات لازم اتخاذ شد.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/21041/ضرورت-استفاده-از-ظرفیت-رسانه-ها-برای-ترویج-فرهنگ-مصرف-نان-سبوس-دار
بستن   چاپ