عصر قم
کم تحرکی خطر بروز بیماری های قلبی را افزایش می دهد
دوشنبه 16 بهمن 1396 - 10:26:54 PM
ایسنا - اجتماعی
قم آنلاین - بیماری‌های قلبی‌عروقی علت اصلی مرگ و میر در سطح جهان است که اشکال مختلفی همچون فشار خون ‌بالا، بیماری‌ تصلب‌ شرایین، سکته قلبی، نارسایی قلبی دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه قم، بیماری‎های قلبی و عروقی بار مالی زیادی به لحاظ سلامت و اقتصادی بر جامعه وارد می‎سازد که در زمینه مطالعات وسیعی در جهت کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری صورت گرفته است که در این عرصه پیشگیری از بروز بیماری‎های قلبی و عروقی با توجه به تغییر سبک و شیوه زندگی راهکاری مهم در جهت مقابله با بیماری به شمار می‎رود.
یک متخصص قلب و عروق در زمینه پیشگیری از بیماری‎های قلبی و عروقی به خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه گفت: کم تحرکی خطر بروز بیماری های قلبی و عروقی را دو و نیم برابر افزایش می دهد، گفت: سن شیوع بیماری‎های قلبی عروقی در ایران به 20 الی 25 سال کاهش یافته است.
محمدرضا اشعربین تصریح کرد: کم تحرکی و تغذیه ناسالم زمینه ساز بروز بیماری‎های قلبی و عروقی است در این راستا ورزش و تغذیه ای سالم می‎تواند از بروز بیماری‎های قلبی و عروقی جلوگیری نماید.
وی در خصوص برخی از مولفه‎های مهم در ایجاد بیماری‎های قلبی و عروقی خاطرنشان کرد: کم تحرکی، مصرف غذاهای پر کالری، سابقه دیابت، فشار خون، مصرف بالای سیگار، سابقه چربی بالا می‎تواند افراد را به سمت بیماری‎های قلبی و عروقی سوق دهد.
این متخصص قلب و عروق گفت: با ورزش مناسب و جایگزینی غذاهای سالم شامل فیبرهای فراوان در سبزیجات و میوه جات به جای غذاهای پر کالری می توان از بیماری‎های قلبی و عروقی پیشگیری کرد.
وی عنوان کرد: مصرف سیگار و دخانیات نیز یکی از عوامل مهمی است که باید در جهت حفظ سلامت دخانیات را کنار گذاشت چرا که احتمال بیماری‎های قلبی و عروقی در افراد سیگاری 3 برابر دیگر افراد جامعه است.
اشعربین چکاب کامل در جهت ارزیابی وضعیت سلامت را مورد تاکید قرار داد و گفت: در این راستا افراد دیابتی حتما باید خود را از نظر قلبی و عروقی چکاپ نمایند همچنین افراد دارای سابقه چربی بالا به ویژه بانوان بالای 45 سال و آقایان بالای 40 سال نیز برای بررسی وضعیت سلامت خود به متخصص قلب و عروق مراجعه نمایند.
وی تصریح کرد: بی‎تحرکی نقش مهمی در چاقی و بروز بیماری‎های قلبی و عروقی دارد که در این زمینه تحرک و ورزش به ویژه پیاده‎روی، دوچرخه سواری، کوهنوردی، تردمیل می‎تواند مانع از چاقی شده و احتمال بیماری قلبی و عروقی را کاهش دهد.
این پزشک متخصص عنوان کرد: قلب به عنوان مهمترین قسمت از بدن که وظیفه خون‎رسانی را به تمام شریان‎های بدن دارد از این رو این عضو به توجه خاصی نیاز دارد از آن جایی که بیماری‎های قلبی و عروقی قابل کنترل است که اطلاع‎رسانی و آگاهی‎بخشی مردم در تغییر سبک زندگی می‎تواند تا بخش زیادی از بروز این بیماری جلوگیری نماید.
وی در پایان خاطرنشان کرد: استرس و اضطراب و فشارهای عصبی نیز تا حد زیادی در ایجاد بیماری‎های قلبی و عروقی موثر است.
انتهای پیام

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/20899/کم-تحرکی-خطر-بروز-بیماری-های-قلبی-را-افزایش-می-دهد
بستن   چاپ