عصر قم
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی:
موسسات قرآنی درقم از موازی کاری بپرهیزند
يکشنبه 8 بهمن 1396 - 2:58:34 PM
ایرنا - فرهنگی
قم آنلاین - قم- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: موسسه های قرآنی استان با همکاری و همفکری، از ظرفیت ها و توانمندی های یکدیگر استفاده کرده و از موازی کاری پرهیز کنند.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم، سید موسی حسینی کاشانی در نخستین جلسه هم اندیشی مدیران موسسات قرآن و عترت استان در سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی - هنری شهید سید مرتضی آوینی، افزود: جموعه های قرآنی با همکاری و همفکری و استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های یکدیگر، کارهای بر زمین مانده را می توانند انجام دهند تا ان شاءالله در آینده اقدام های ارزنده تری رقم زده شود.
وی تاکید کرد: ضروری است که آنها از فعالیت ها و برنامه های همدیگر اطلاع داشته باشند و از تجربه های یکدیگر بهره ببرند و به جای شروع کردن هر کاری از مرحله صفر، ادامه دهنده راه دیگران باشند.
وی با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی برنامه های قرآنی در سطح استان قم خاطرنشان کرد: باید تلاش و کوشش کنیم تا افراد جدیدتر و بیشتری را زیر پوشش فعالیت های قرآنی و معارف اسلامی بگیریم.
حسینی با اشاره به برگزاری هفته قرآن و عترت استان قم از 12 تا 18 اسفند ماه امسال گفت: برگزاری این هفته، ظرفیت جدید و یک بستر تبلیغاتی بهتری را برای فعالان قرآنی فراهم می سازد تا با استفاده از آن بتوانند فعالیت ها و برنامه های خود را به مردم اطلاع رسانی کنند.
وی با تاکید بر هم اندیشی و تبادل تجربه ها، نظرها و دیدگاه ها میان موسسه های قرآنی و تداوم برگزاری چنین نشست هایی افزود: از قم انتظار انجام برنامه های جدید می رود و برای رساندن پیام قرآن می توان از ابزار هنر نیز در رشته های گوناگون هنری استفاده کرد و لازم است که موسسه های قرآنی در این زمینه نیز مشارکت داشته باشند.
وی با بیان این که قم می تواند در امور قرآنی نیز الگو در سطح کشور باشد، خاطرنشان کرد: امور قرآنی از دغدغه ها و علاقه مندی های شخصی اینجانب است و در این زمینه تمام توان خود را به کار خواهم گرفت.
* برخی از موسسه های قرآنی قم فعالیتشان در سطح ملی است
مشاور امور قرآنی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم نیز در این جلسه گفت: موسسه های قرآنیِ فعال و ارزنده ای در استان داریم که برخی از آنها در حوزه هایی مانند حفظ و پژوهش های قرآنی در سطح ملی فعالیت دارند.
حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر شفیعی با اشاره به ویژگی های استان اظهار کرد: این انتظار از قم می رود که با تلاش موسسه ها و فعالان قرآنی قم، در سطح کشور الگو باشد.
وی هدف از برگزاری هفته قرآن و عترت استان قم را، اُنس با قرآن کریم در جامعه برشمرد و تصریح کرد: همه موسسه های قرآنی در این زمینه توانمند هستند و می توانند اقدامِ عملی و مشارکت های خوبی داشته باشند.
وی آخرین مهلت ارسال آثار برای جشنواره هفته قرآن و عترت استان قم را تا ٣٠ بهمن ماه جاری اعلام و بیان کرد: علاقه مندان برای شرکت در این جشنواره می توانند به تارنمای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی به نشانی اینترنتی https://qom.farhang.gov.ir مراجعه کنند.
حبیب الله عزیزی رئیس هیات مدیره اتحادیه موسسات قرآن و عترت استان قم نیز در این جلسه، بر برگزاری چنین برنامه هایی به صورت فصلی تاکید و اظهار کرد: لازم است که موسسه های قرآنی با ارائه برنامه های کاربردی، با یکدیگر مشارکت و هم افزایی داشته باشند.
هم چنین در این جلسه علی رضازاده عضو هیات مدیره و مدیر کارگروه قرآنی اتحادیه موسسات قرآن و عترت استان قم، ضمن پاسخگویی به پرسش های شرکت کنندگان، بر لزوم توجه به راهبردها در تهیه و تنظیم برنامه های قرآنی و نیز ضرورت انجام کارهای مشترک میان موسسه های قرآنی تاکید کرد.
در پایان جلسه نیز تعدادی از مدیران موسسه های قرآنی استان قم دیدگاه ها، نظرها، پیشنهادها و نیز برنامه های قرآنی خود را بیان کردند.
در حال حاضر ١٠٣ موسسه قرآنی در استان قم فعالیت می کنند.
7406/ 6133/تنظیم کننده: عباس منجمی ** انتشاردهنده: مسلمی

http://www.Qom-Online.ir/fa/News/17108/موسسات-قرآنی-درقم-از-موازی-کاری-بپرهیزند
بستن   چاپ