عصر قم
شاخص‌های انتخاب پژوهش برتر بازنگری شود
یکشنبه 19 آذر 1396 - 2:08:27 PM
ایسنا
قم آنلاین - دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر قم گفت: هدف اصلی برگزاری جشنواره ها ارتقای کیفیت زندگی و رفاه جامعه است لذا باید آثار پژوهشی و فناوری طبق این شاخصه ها برگزیده شود.
  حسین ثقفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم امروز در هجدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر سال 96 استان قم عنوان کرد: در این جشنواره از تعداد 27 پژوهش و فناوری در 9 حوزه مختلف دانشجویی، حوزوی، دانش آموزی، مراکز علمی و پژوهشی و دستگاههای اجرایی تجلیل می شود.
دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر قم افزود: در ابتدای امر 76 اثر پژوهشی به دبیرخانه ارسال شد که با ارزیابی های علمی و کارشناسی داوران در نهایت این تعداد پژوهش برگزیده شد.
وی خاطرنشان کرد: ستاد استانی همایش، دبیری این جشنواره را به علوم پزشکی قم واگذار کرد که با تشکیل کمیته و دبیر خانه برنامه ریزی های لازم شکل گرفت.
ثقفی اظهار داشت: پس از جلسات هماهنگی طبق شیوه نامه کمیته علمی و ستاد استانی فراخوان ارسال مدارک و مستندات توسط پژوهشگران و فناوران برای دستگاههای اجرایی و علمی ارائه گردید سپس کمیته داوران مطابق با آئین نامه معرفی شد.
وی ادامه داد: در معاونت پژوهش با توجه به فرصت کوتاهی که داشتیم مدارک و مستندات بر اساس معیارها و شاخص های علمی ممیزی و نمرات نهایی جمع بندی شد و بعد از ارزیابی توسط هیات داوران افراد برگزیده اعلام گردید.
دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر قم تصریح کرد: در ارزیابی و برگزاری همایش تجربیاتی به دست آمد که می تواند در سالهای آینده گزینش و ارزیابی ها را تسهیل نماید؛ استارت فراخوان ها و ارزیابی ها از چند ماه مانده به هفته پژوهش موجب بررسی بهتر آثار خواهد شد، همچنین باید در برخی از شاخص ها بازنگری شود تا بر مبنای کیفی مناسبتری بتوان پژوهش ها و فناوری ها را برگزید.
ثقفی بیان کرد: کیفی کردن و کاربردی کردن پژوهش ها با ابزارهای سنجش متفاوت می تواند خروجی بهتری را فراروی جشنواره های پژوهشی قرار دهد تا آثار طبق معیارهای مشخص تری بررسی شود.
وی گفت: هدف اصلی از برگزاری جشنواره ها ارتقای کیفیت زندگی، افزایش تولید ملی، اشتغال زایی و رفاه جامعه می باشد و باید آثار طبق این شاخصه ها برگزیده شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم یادآور شد: نباید برای پژوهشگرانی که پژوهش های کاربردی و راهبردی ارائه دادند در مسیر تحقق و تبدیل به ثروت، مانع تراشی کرد بلکه با رفع بروکراسی ها و موانع لازم است جهت خوبی به اثربخشی پژوهش ها داد.


http://www.Qom-Online.ir/fa/News/14303/شاخص‌های-انتخاب-پژوهش-برتر-بازنگری-شود
بستن   چاپ