طرح نوروزی نظارت بر فرآورده های دام و طیور در قم اجرایی شد
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصرقم- مهدی رفیعی محمدی افزود: در این
طرح بیش از 165 کارشناس بهداشتی و دامپزشک در قالب 30 اکیپ نظارتی و 66 تیم
عملیاتی بر عرضه فرآورده های خام دامی و طیور در مراکزی از جمله رستوران
ها، تالارها، مراکز تهیه غذا و واحدهای فروش گوشت و مرغ نظارت دارند.
وی
اضافه کرد: اداره کل دامپزشکی علاوه بر این فعالیت ها، گشت های نظارتی
مشترکی نیز با اداره کل تعزیرات حکومتی، سازمان صمت و اصناف بر مراکز
تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اجرا می نماید.
به گفته
رفیعی، در این مدت کشتارگاه های دام و طیور زیر نظر دامپزشکان می باشد تا
گوشت سالم در سطح شهر عرضه شود و کمبودی در این زمینه به وجود نیاید.
وی
بیان کرد: تیم قرنطینه دامپزشکی نیز به صورت شبانه روزی، آمد و شد
خودروهای حمل دام و فرآورده های خام دامی را در سطح شهر کنترل می کند.
رفیعی
خاطرنشان کرد: مراکز دامپزشکی که به داروخانه ها، مراکز درمانی دام و
طیور، مایه کوبی، فروش واکسن و آزمایشگاه های بخش خصوصی خدمات می دهد، شیف
بندی شده تا در تامین دارو و واکسن با مشکلی مواجه نشوند.
مدیرکل
دامپزشکی قم تاکید کرد: نظارت بیشتر و جدی تری روی رستوران، هتل ها و مراکز
توزیع و عرضه گوشت قرمز و مرغ که در مسیر زائران و مسافران قرار گرفته،
اعمال خواهد شد.
وی با تاکید بر تهیه فرآورده های خام دامی از مراکز
مجاز، از شهروندان درخواست کرد: در صورت مشاهده هر گونه تخلف و رعایت نکردن
مسائل بهداشتی مراتب را به شماره های 1512 و 02536123456 اطلاع دهند.
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/87612/