آخرين مطالب

کباب‌کوبیده زیر 15 هزار تومان، کباب نیست اقتصادي

کباب‌کوبیده زیر 15 هزار تومان، کباب نیست

  بزرگنمايي:

عصر قم - رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران می‌گوید «قیمت کباب زیر 15 هزار تومان منطقی نیست»؛ او با گلایه از انتشار اخبار اخیر درباره ورود گوشت دولتی به برخی رستوران‌ها، با رد این ادعا گفت: «علی رغم قول شرکت پشتیبانی دام، گوشت دولتی به رستوران‌ها داده نشد»
کباب‌کوبیده زیر 15 هزار تومان، کباب نیست
رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران می‌گوید «قیمت کباب زیر 15 هزار تومان منطقی نیست»؛ او با گلایه از انتشار اخبار اخیر درباره ورود گوشت دولتی به برخی رستوران‌ها، با رد این ادعا گفت: «علی رغم قول شرکت پشتیبانی دام، گوشت دولتی به رستوران‌ها داده نشد».
علی‌اصغر میرابراهیمی با اشاره به گرانی مواد اولیه غذایی برای طبخ در رستوران‌ها اظهار کرد: متاسفانه در ماه‌های اخیر قیمت مواد اولیه افزایش چشمگیری داشته و همین امر علاوه بر کاهش مشتریان رستوران‌ها، باعث مشکلاتی برای همکاران ما شده است.
رئیس اتحادیه رستوران‌داران با بیان اینکه قیمت عرضه غذا در رستوران‌ها بر اساس فاکتور رسمی مواداولیه و هزینه‌های سربار محاسبه می‌شود، ادامه داد: ما برای بهبود خدمات به مشتریان، سیاست رقابت در قیمت را در پیش گرفته‌ایم و رستوران‌های تهران با توجه به فاکتور رسمی برنج، گوشت و مواد اولیه‌ای که در طبخ غذا استفاده می‌کنند و با احتساب هزینه‌های سربار و همچنین 20 درصد سود مصوب سازمان حمایت، نرخ‌گذاری خود را به اتحادیه اعلام می‌کنند و پس از تایید قیمت توسط اتحادیه، این نرخ‌ها را اعمال می‌کنند.
وی با تاکید بر افزایش قیمت تمام شده غذا برای رستوران‌داران در ماه‌های اخیر، در پاسخ به این سوال که آیا فروش چلوکباب و چلوجوجه با قیمت‌های 8 تا 10 هزار تومان، دارای کیفیت است یا خیر گفت: من هم با شنیدن این موارد تعجب می‌کنم چراکه این قیمت‌ها با عقل و منطق جور درنمی‌آید؛ شما نگاه کنید وقتی جوجه کیلویی 30 هزار تومان است، راسته گوسفندی کیلویی 120 هزار تومان یا مغز راسته کیلویی 180 هزار تومان، چطور چنین قیمت‌هایی امکان دارد؟
میرابراهیمی افزود: مثلاً گوشت مورد نیاز برای طبخ کباب کوبیده کیلویی 74 هزار تومان است؛ خب برای کباب 200 گرمی، تنها باید 15 هزار تومان گوشت مصرف شود؛ پس کباب کوبیده‌ای که با قیمت‌هایی پایین‌تر از این رقم عرضه می‌شود، کیفیت لازم را ندارد.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس در پاسخ به این سوال که آیا تخلفاتی همچون استفاده از ضایعات کله گاو، سنگدان و پوست مرغ در کباب کوبیده را تایید می‌کند یا خیر گفت: من هم این مساله را شنیده‌ام ولی تابحال به موردی در رستوران‌های تهران برخورد نکرده‌ایم ولی ممکن است برخی اماکن «تهیه غذا» که برخی‌ها به اشتباه آن‌ها را رستوران می‌نامند، چنین اقداماتی انجام داده باشند ولی در رستوران‌ها چنین موضوعی صحت ندارد.
وی در ادامه در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر اینکه برخی رستوران‌داران تهرانی، اقدام به تهیه گوشت مورد نیاز خود از محل توزیع گوشت تنظیم بازاری می‌کنند، با رد این ادعا گفت: به صورت منطقی این ادعا نمی‌تواند درست باشد چراکه وقتی با کارت ملی، تنها 3 تا 5 کیلو گوشت می‌دهند، این میزان گوشت، چقدر از نیاز یک رستوران به گوشت را تامین می‌کند و این میزان حتی در چرخ گوشت صنعتی رستوران‌ها، قابلیت چرخ شدن را هم ندارد.
میرابراهیمی در پایان گفت: ما در جلسه‌ای که با شرکت پشتیبانی دام داشتیم، مشکلات همکارانمان را انعکاس دادیم و آن‌ها هم قول دادند که گوشت مورد نیاز ما را با قیمت دولتی تامین کنند ولی متاسفانه هیچوقت به این وعده عمل نشد و به دلیل آنکه اعلام کردند با کمبود گوشت مواجه هستند، از ارائه گوشت دولتی به رستوران‌ها خودداری کردند.
منبع: bartarinha.ir





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

ظرفیت اشتغال 5 هزار نفری در منطقه سلفچگان

واحدهای صنعتی قم با کاهش مصرف برق پاداش دریافت می کنند

منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان آماده استقرار صنایع خودروسازی است

درآمدهای استان قم 34 درصد رشد خواهد داشت

بیش از 10 هزار تن گندم از کشاورزان قمی خریداری شد

توسعه مزارع گل محمدی در قم بر اساس راهبرد تغییر الگوی کشت است

ارائه خدمات الکترونیکی اظهارنامه مالیاتی به اعضای نظام مهندسی قم

537 هکتار از مراتع قم در سال جاری دچار حریق شده است

آب تخصیصی به شرب قم کمتر از مصرف شهر است

محدودیتی برای بخشودگی جرایم مالیاتی بخش های تولیدی قم نداریم

سیل به 1200 کارگاه صنایع دستی کشور خسارت زد

معاون وزیر: کشاورزی سنتی پاسخگوی نیازهای امروز نیست

تولید قم در مسیر رونق و شکوفایی

افتتاح 33 پروژه تولیدی در هفته جهاد کشاورزی

باید درصدد رفع مشکلات تولیدکنندگان باشیم

تعیین تعرفه‌های جدید آب‌بها/ تشویق کم مصرف‌ها، جریمه پرمصرف‌ها

جاری شدن آب در رودخانه قمرود

آغاز پرداخت تسهیلات رونق تولید به اصناف قم

ظرفیت‌های استان قم در شرکت‌های دانش بنیان نمود پیدا کند

رشد 30 درصدی صادرات از قطب صنعت کفش ماشینی کشور در شرایط تحریم

تداوم ناکامی‌های «امیر مهدی زاده» این بار در خاک چین

تثبیت قیمت و آرامش به بازارهای قم بازمی‌گردد

حوزه‌های سرمایه‌گذاری وقف در قم شناسایی شود

مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی مودیان صاحبان مشاغل تا پایان خردادماه می باشد

کشت نشایی مناسب شرایط آب و هوایی قم است

سرانه مصرف آب قم باید نصف شود

طرح اتصال سیلو به راه آهن قم تا پایان امسال به بهره برداری می رسد

توسعه حمل و نقل ریلی، قیمت کالاهای اساسی را کاهش می‌دهد

3 هزار و 740 تن شکر در قم توزیع شد

قیمت برنج پس از ماه مبارک رمضان کاهش می یابد

30 هزار تن گندم از مزارع قم برداشت می شود

بازرسان سازمان صنعت 12540 مورد بازدید از اصناف قم انجام دادند

تجهیر و آمادگی مراکز خرید تضمینی گندم در استان قم

فرآیند خرید تضمینی گندم و کلزا درقم آغاز شد

نظارت بر کیفیت میلگرد طرح های عمرانی قم از مبدا تولید انجام شود

بهره برداری از110 طرح نیمه تمام صنعتی در قم

استاندار قم: قطعی برق در تابستان امسال باید به حداقل برسد

لزوم توجه مدیران صندوق کار آفرینی امید به ایده های جوانان نخبه و زنان کارآفرین

صندوق کارآفرینی امید به طرح های خلاقانه توجه کند

110 طرح نیمه تمام صنعتی در قم به بهره برداری می رسد

بذر مورد نیاز واحدهای کشاورزی قم تامین می شود

پرداخت 28میلیارد تومان برای اشتغال افراد تحت حمایت کمیته امداد قم

امروز و فردا زمان مناسبی برای کشت محصول پنبه در قم است

طرح فرصت مطالعاتی اساتید در بخش های صنعتی قم اجرا می شود

طرح تاپ در مجموعه صنایع قم اجرا می شود

مردم در خصوص شکر گرفتار شایعات شده‌اند/نگران کمبود شکر نباشید

اجرایی شدن تصمیم اخیر دولت وضعیت چاپ را از بحران خارج می کند

بیش از 200 هزار شغل در حوزه فناوری ایجاد شده است

سرمایه گذاران کارآفرین در جلسات اقتصادی حضور داشته باشند

284 واحد مسکن مهر تا پایان شهریور در قم افتتاح می شود