آخرين مطالب

کباب‌کوبیده زیر 15 هزار تومان، کباب نیست اقتصادي

کباب‌کوبیده زیر 15 هزار تومان، کباب نیست

  بزرگنمايي:

عصر قم - رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران می‌گوید «قیمت کباب زیر 15 هزار تومان منطقی نیست»؛ او با گلایه از انتشار اخبار اخیر درباره ورود گوشت دولتی به برخی رستوران‌ها، با رد این ادعا گفت: «علی رغم قول شرکت پشتیبانی دام، گوشت دولتی به رستوران‌ها داده نشد»
کباب‌کوبیده زیر 15 هزار تومان، کباب نیست
رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران می‌گوید «قیمت کباب زیر 15 هزار تومان منطقی نیست»؛ او با گلایه از انتشار اخبار اخیر درباره ورود گوشت دولتی به برخی رستوران‌ها، با رد این ادعا گفت: «علی رغم قول شرکت پشتیبانی دام، گوشت دولتی به رستوران‌ها داده نشد».
علی‌اصغر میرابراهیمی با اشاره به گرانی مواد اولیه غذایی برای طبخ در رستوران‌ها اظهار کرد: متاسفانه در ماه‌های اخیر قیمت مواد اولیه افزایش چشمگیری داشته و همین امر علاوه بر کاهش مشتریان رستوران‌ها، باعث مشکلاتی برای همکاران ما شده است.
رئیس اتحادیه رستوران‌داران با بیان اینکه قیمت عرضه غذا در رستوران‌ها بر اساس فاکتور رسمی مواداولیه و هزینه‌های سربار محاسبه می‌شود، ادامه داد: ما برای بهبود خدمات به مشتریان، سیاست رقابت در قیمت را در پیش گرفته‌ایم و رستوران‌های تهران با توجه به فاکتور رسمی برنج، گوشت و مواد اولیه‌ای که در طبخ غذا استفاده می‌کنند و با احتساب هزینه‌های سربار و همچنین 20 درصد سود مصوب سازمان حمایت، نرخ‌گذاری خود را به اتحادیه اعلام می‌کنند و پس از تایید قیمت توسط اتحادیه، این نرخ‌ها را اعمال می‌کنند.
وی با تاکید بر افزایش قیمت تمام شده غذا برای رستوران‌داران در ماه‌های اخیر، در پاسخ به این سوال که آیا فروش چلوکباب و چلوجوجه با قیمت‌های 8 تا 10 هزار تومان، دارای کیفیت است یا خیر گفت: من هم با شنیدن این موارد تعجب می‌کنم چراکه این قیمت‌ها با عقل و منطق جور درنمی‌آید؛ شما نگاه کنید وقتی جوجه کیلویی 30 هزار تومان است، راسته گوسفندی کیلویی 120 هزار تومان یا مغز راسته کیلویی 180 هزار تومان، چطور چنین قیمت‌هایی امکان دارد؟
میرابراهیمی افزود: مثلاً گوشت مورد نیاز برای طبخ کباب کوبیده کیلویی 74 هزار تومان است؛ خب برای کباب 200 گرمی، تنها باید 15 هزار تومان گوشت مصرف شود؛ پس کباب کوبیده‌ای که با قیمت‌هایی پایین‌تر از این رقم عرضه می‌شود، کیفیت لازم را ندارد.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس در پاسخ به این سوال که آیا تخلفاتی همچون استفاده از ضایعات کله گاو، سنگدان و پوست مرغ در کباب کوبیده را تایید می‌کند یا خیر گفت: من هم این مساله را شنیده‌ام ولی تابحال به موردی در رستوران‌های تهران برخورد نکرده‌ایم ولی ممکن است برخی اماکن «تهیه غذا» که برخی‌ها به اشتباه آن‌ها را رستوران می‌نامند، چنین اقداماتی انجام داده باشند ولی در رستوران‌ها چنین موضوعی صحت ندارد.
وی در ادامه در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر اینکه برخی رستوران‌داران تهرانی، اقدام به تهیه گوشت مورد نیاز خود از محل توزیع گوشت تنظیم بازاری می‌کنند، با رد این ادعا گفت: به صورت منطقی این ادعا نمی‌تواند درست باشد چراکه وقتی با کارت ملی، تنها 3 تا 5 کیلو گوشت می‌دهند، این میزان گوشت، چقدر از نیاز یک رستوران به گوشت را تامین می‌کند و این میزان حتی در چرخ گوشت صنعتی رستوران‌ها، قابلیت چرخ شدن را هم ندارد.
میرابراهیمی در پایان گفت: ما در جلسه‌ای که با شرکت پشتیبانی دام داشتیم، مشکلات همکارانمان را انعکاس دادیم و آن‌ها هم قول دادند که گوشت مورد نیاز ما را با قیمت دولتی تامین کنند ولی متاسفانه هیچوقت به این وعده عمل نشد و به دلیل آنکه اعلام کردند با کمبود گوشت مواجه هستند، از ارائه گوشت دولتی به رستوران‌ها خودداری کردند.
منبع: bartarinha.ir





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

فعالان عرصه تولید قم80میلیارد ریال به سیلزدگان کمک کردند

ده ها دستگاه پل در جاده های قم احداث و بهسازی می شود

دسترنج کشاورزان قم درخرید تضمینی گندم حراست شود

پیش بینی خرید تضمینی 18 هزار تن گندم در قم

نرخ بیکاری قم به 10.8 درصد کاهش یافت

پنج هزار شغل در بخش صنعت قم ایجاد شد

دریاچه نمک از وضعیت بحران عبور کرده است

طرح ویژه بازرسی و نظارت ایام نیمه شعبان در قم اجرا می شود

تولید داخلی ستون فقرات اقتصاد مقاومتی است

سه دستگاه پل فلزی از قم به مناطق سیل زده لرستان ارسال شد

ناهمگونی قوانین با رونق کسب و کارهای فناورانه

سیل قم به زیرساختهای شهری، 11 میلیارد و 600 میلیون تومان خسارت زد

استفاده از ظرفیت‌های تشویقی برای جذب سرمایه‌گذار در قم ضروری است

قم از استان‌های موفق در رونق واحدهای تولیدی است

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در قم به سرمایه‌گذاران معرفی شود

استفاده مناسب از ظرفیت های خارجی برای تحقق رونق تولید

جانبازان و ایثارگران کارآفرین قم باید حمایت شوند

قم رتبه 12 کشور در پرداخت تسهیلات رونق تولید را کسب کرد

همایش بین المللی سرمایه گذاری درقم برگزار می شود

شعار رونق تولید محصول یک مطالعه نخبگانی است

رونق تولید نیازمند سیاستگذاری هوشمندانه است

بیش از یک هزار تن میوه تنظیم بازار در قم توزیع شد

تثبیت اشتغال از مولفه های مهم تحقق رونق تولید است

رونق تولید راهبردی برای بهبود شرایط اقتصادی است

پرهیز از اختلافات و تنش های سیاسی لازمه رونق تولید است

رونق تولید باعث تقویت ارزش پول ملی می شود

رونق تولید باید به فرهنگ و گفتمان قالب جامعه تبدیل شود

2320 مورد بازرسی از مراکز عرضه کالا در قم انجام شد

گشایش های اقتصادی در گرو رونق تولید است

1034 تن میوه تنظیم بازار در قم توزیع شد

20 میلیون متر مکعب آب به حجم سدهای اصلی قم اضافه شد

تولید باید از نظر کمیت و کیفیت رونق بگیرد

ترویج فرهنگ تولید سرلوحه کار نهادها باشد

مدیریت صحیح منابع آبی با افزایش حجم بارش ها مدنظر قرار گیرد

مشکلی در روند فعالیت سدهای قم وجود ندارد

امسال افزایش 30 درصدی تولیدات کشاورزی قم در اولویت قرار دارد

ایجاد 5 هزار شغل درقم برنامه ریزی شده است

ایجاد 5 هزار شغل درقم برنامه ریزی شده است

زیرساخت های بخش کشاورزی قم در چهل سال گذشته نوسازی شد

استاندار: کنترل هدفمند توزیع کالا در دستور کار مسئولان قم باشد

احیای واحدهای صنعتی راکد مهمترین شاخص رونق تولید است

گشایش مشکل های اقتصادی کشور به رونق تولید وابسته است

850 تن میوه تنظیم بازار در قم توزیع شد

رونق تولید در اقتصاد کشور نقش اساسی دارد

قیمت مرغ گرم در قم 28 هزار ریال کاهش یافت

تدارک مایحتاج مردم قم برای استقبال از عید نوروز

گردشگری اولویت اصلی قم در بهره برداری از دریاچه نمک است

توسعه قم با استفاده از همه ظرفیت ها انجام می شود

طرح های نیمه تمام اقتصاد مقاومتی قم در اولویت 98 قرار گیرد

300 طرح اقتصاد مقاومتی در مناطق روستایی قم اجرا می شود