هشت مورد جواز تاسیس صنایع تبدیلی در قم صادر شد
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر قم - قم - مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه، هشت مورد جواز تاسیس صنایع تبدیلی با ظرفیت ایجاد اشتغال برای 135 تن در این استان صادر شده است.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، حسین طاهری فرد روز پنجشنبه در گفت و گویی افزود: برای این تعداد صنایع تبدیلی، 203 میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت می گیرد و جذب مواد خام آنها به میزان 29 هزار تن است.
وی ادامه داد: همچنین طی این مدت 2 مورد پروانه بهره برداری با ظرفیت اشتغال 33 تن و سرمایه گذاری معادل 17 میلیارد ریال و جذب مواد خام به میزان 1.3هزار تن و 2 مورد مجوز توسعه با ایجاد اشتغال 9 تن و سرمایه گذاری معادل 21 میلیارد ریال و جذب مواد خام به میزان 10 هزار تن توسط این مدیریت صادر شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: توسعه زنجیره تولید و ایجاد صنایع تبدیلی و غذائی از الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی است.
طاهری فرد با اشاره به این که سازمان جهاد کشاورزی استان قم برنامه ویژه ای برای توسعه صنایع تبدیلی و غذایی دارد، اظهار داشت: صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی در جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، افزایش سطح درآمد روستاییان، بالا بردن بهرهوری بخش کشاورزی و افزایش سهم اشتغال صنعتی در مناطق روستایی و نیز به عنوان جزیی از فرآیند توسعه روستایی ایفای نقش می کند.
وی افزود: با توجه به توسعه روستاها و نیاز روز افزون جامعه به غذا و رشد جمعیت و کاهش منابع غذایی، یکی از مهم ترین مسائلی که توجه دولتمردان، اندیشمندان و محققان را به خود معطوف داشته است لزوم گسترش صنایع تبدیلی و غذایی روستایی است.
طاهری فرد بیان داشت: صنایع تبدیلی با به کارگیری محصولات کشاورزی به عنوان مواد اولیه میتواند عاملی برای توسعه روستاها و استفاده بهتر از این محصولات تلقی شود.
مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قم به نقش صنایع تبدیلی و غذایی در توسعه بخش کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده اشاره کرد و گفت: گسترش صنایع تبدیلی و غذایی می تواند با فرآیندهایی چون فرآوری و بسته بندی یکی از موثرترین گزینه های کاهش حجم ضایعات محصولات کشاورزی باشد.
وی با تاکید بر اهمیت تکمیل زنجیره بازاریابی در بخش کشاورزی، گفت: با گسترش صنایع تبدیلی و غذایی، ضمن ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان این بخش، با ایجاد تنوع در محصولات کشاورزی قدرت پاسخگویی بازار را برای انواع سلیقه های مختلف فراهم نموده و زنجیره بازاریابی را تکمیل می نماید.
در بخش کشاورزی کل اراضی قابل کشت قم معادل 105 هزار و 730 هکتار است که این رقم 46 صدم درصد کل اراضی قابل کشت کشور می باشد؛ مجموع کشت سبز استان شامل 20 هزار هکتار باغ و 42 هزار هکتار زراعت شامل 17 هزار و 531 هکتار کشت جو، پنج هزار و 675 هکتار کشت گندم آبی، 2 هزار و 346 هکتار کشت کلزا و بقیه سطح زیر کشت به محصولات یونجه، ذرت، پنبه و صیفی جات اختصاص یافته است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر 745 هزار تن شامل 425 هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک هزار و 208 تن آبزیان و 320 هزار تن محصولات دامی است.
1175 /
-
پنجشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱:۵۳
-
۴۵ بازديد
-
-
عصر قم
لینک کوتاه:
https://www.asreqom.ir/Fa/News/45420/